Αυτή η νύχτα μένει: Ο σύντροφος της «Φωτεινής» είναι γνωστός σεφ και είναι κούκλος
Showbiz

Αυτή η νύχτα μένει: Ο σύντροφος της «Φωτεινής» είναι γνωστός σεφ και είναι κούκλος

Την Μελίνα Λεφαντζή την γνωρίσαμε μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες», ενώ τώρα την απολαμβάνουμε μέσα από την νέα σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει», η οποία έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κερδίσει το ενδιαφέρουν του κοινού.

Η ηθοποιός διανύει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

Η Μελίνα Λεφαντζή έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του σεφ, Γιώργου Ρώτα, όμως οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλουν να την προσταεύσουν.

Σύμφωνα με την Real News η ίδια και ο σεφ γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, με το ζευγάρι να συγκατοικεί από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους και μένουν στον Πειραιά.

Ο Γιώργος Ρώτας ζει μόνιμα στην Ελλάδα, έχει ζήσει όμως και αρκετά χρόνια στο Λονδίνο, όπου εργάστηκε σε ένα από τα πιο φημισμένα gourmet εστιατόρια της πόλης.

Η Μελίνα Λεφαντζή και ο Γιώργος Ρώτας ζουν τον έρωτά του αθόρυβα, κάνοντας ελάχιστες αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στο Instagram

Δείτε στην gallery τον σύντροφό της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved