Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Ελένη Τσιριγκάκη: Έβαλαν τέλος στον γάμο τους μετά από ενάμισι χρόνο
Showbiz

Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Ελένη Τσιριγκάκη: Έβαλαν τέλος στον γάμο τους μετά από ενάμισι χρόνο

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη χώρισαν μετά από ενάμισι χρόνο γάμου.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από ενάμιση χρόνο από τον γάμο τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, ο τραγουδιστής και η Ελένη Τσιριγκάκη έχουν κόψει κάθε επικοινωνία και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για το διαζύγιό τους.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο πριν από ενάμισι χρόνο περίπου, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο υποδέχτηκαν και το πρώτο τους παιδί. Οι δυο τους μπορεί να έζησαν ένα παραμυθένιο έρωτα, ωστόσο φαίνεται πως η καθημερινή τριβή δημιούργησε ρήξη στη σχέση τους.

Εδώ και λίγες εβδομάδες ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης έχει μετακομίσει από το σπίτι όπου έμενε μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη τους, ενώ η Ελένη Τσιριγκάκη αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και να βάλει ξανά το δικό της, σβήνοντας οποιαδήποτε κοινή φωτογραφία είχε με τον ίδιο.

Το χρονικό του γάμου τους

Ο πολιτικός τους γάμος έγινε στο Δημαρχείο της Μυκόνου, όπου τον τέλεσε ο δήμαρχος κύριος Κουκάς, παρουσία των μαρτύρων και κουμπάρων τους (και για το θρησκευτικό τους γάμο, που μετά από δυο αναβολές που πήρε λόγω covid 19, θα τελεστεί του χρόνου στην Αθήνα, μαζί με τη βάφτιση του μωρού τους), τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και τη βουλευτή της ΝΔ Κατερίνα Μονογιού.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοδώρου, θα γίνει εις διπλούν κουμπάρος τους, αφού θα είναι και ο νονός του μωρού τους.

Η νύφη διένυε τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έφτασε απαστράπτουσα, με νυφική δημιουργία του οίκου Fedra, δια χειρός της Φαίδρας Θεοδωρίδου, ενώ ο γαμπρός, υπέρλαμπρος, με την ενδυματολογική υπογραφή του ανδρικού οίκου, «Straight razor way» δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του.

Στο πλευρό τους, ο γιος του Γρηγόρη, Γρηγόρης και η κόρη της Ελένης, Μαρία, που δήλωναν τρισευτυχισμένοι, που θα αποκτήσουν αδερφάκι, οι γονείς της νύφης, Κωνσταντίνος Τσιριγκάκης και Μαρία Μάρκαρη αλλά και λίγα δικά τους άτομα!

Μετά τον γάμο, ήταν προγραμματισμένο να γίνει ένα γαμήλιο τραπέζι σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο Avra restaurant, με το νυφικό μενού, να περιλαμβάνει, αστακούς, γαρίδες και θαλασσινά, όπως αρμόζει, στη παραδοσιακή μυκονιάτικη αύρα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved