Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μεταμορφώθηκε για το Halloween- Το εντυπωσιακό μακιγιάζ και τα έντονα χρώματα!
Showbiz

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μεταμορφώθηκε για το Halloween- Το εντυπωσιακό μακιγιάζ και τα έντονα χρώματα!

Εν όψει της γιορτής του Halloween, πολλοί είναι οι celebrities που προχωρούν σε εντυπωσιακές αλλαγές στην εμφάνισή τους, ανάμεσά τους για φέτος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. 

Το Halloween είναι μια γιορτή που έρχεται από την Αμερική, μιας και είναι ιδιαίτερη διάσημη εκεί, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει έρθει και στην Ελλάδα, με πολλούς να διοργανώνουν θεματικά parties με το κατάλληλο σκηνικό και φυσικά την κατάλληλη ενδυμασία!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δείχνει να λατρεύει αυτήν την γιορτή και η ίδια, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media δημοσίευσε το μεσημέρι της Κυριακής μερικές υπέροχες εικόνες, που μας έκαναν να ζηλέψουμε λίγο παραπάνω. Η δημοσιογράφος είναι καλεσμένη σήμερ (23-10) σε Halloween party και απόλαυσε όλες τις ετοιμασίες, αφού πλέον η εμφάνισή της έχει αλλάξει εντελώς.

Το μακιγιάζ της, ιδιαίτερα έντονο και με πολλά μοτίβα, σε αποχρώσεις του κόκκινου, του μαύρου και του λευκού, είναι υπέροχο, ενώ σε δημοσιεύσεις της, μας έδειξε και πολλά στοιχεία από τον στολισμό, αλλά και μια υπέροχη στέκα με κόκκινα τριαντάφυλλα!

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved