Θεοδωρίδου: Είχε γενέθλια και η Χριστιάνα Μπέτα της ευχήθηκε μοναδικά: «Χρόνια πολλά βασίλισσα μου»
Showbiz

Θεοδωρίδου: Είχε γενέθλια και η Χριστιάνα Μπέτα της ευχήθηκε μοναδικά: «Χρόνια πολλά βασίλισσα μου»

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου είχε τα γενέθλιά της και η κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες αγκαλιά με την μαμά της, μιας και μεταξύ τους η σχέση είναι ιδιαίτερη. 

Μαμά και κόρη είναι πολύ αγαπημένες και η σχέση τους είναι ιδιαίτερη, μιας και μοιράζονται τα πάντα και η μια δίνει στην άλλη τις καλύτερες συμβουλές πάντοτε.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες, που το κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα όλα αυτά τα χρόνια και την ακολουθεί, στηρίζοντάς την σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα. Η ίδια πέρα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, έχει αποκτήσει δυο πανέμορφες κόρες, την Ανδριάννα και την Χριστιάνα, που εδώ και πολλά χρόνια κάνουν τα πάντα μαζί και οι δυο αδερφές έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία στη μαμά τους.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, είχε τα γενέθλιά της και, όπως είναι λογικό, από τις πρώτες πρωινές ώρες, δέχτηκε από πολλούς διαδικτυακούς της φίλους ευχές για πολλές ακόμα επιτυχίες. Η κόρη της, Χριστιάνα Μπέττα, της ευχήθηκε με τη σειρά της με ένα άκρως συγκινητικό ποστ, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν!

«To many more laughs for the 3 of us! Happy bday queen – Περισσότερα γέλια για εμάς τις 3! Χρόνια Πολλά βασίλισσα» έγραψε η Χριστιάνα Μπέτα για την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Χριστιάνα Μπέτα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved