Συγκλονίζει η Μαρίνα Ασλάνογλου: «Έκανα τον Κωνσταντίνο μετά από τρεις εξωσωματικές...»
Showbiz

Συγκλονίζει η Μαρίνα Ασλάνογλου: «Έκανα τον Κωνσταντίνο μετά από τρεις εξωσωματικές...»

Η Μαρίνα Ασλάνογλου, σε συνέντευξή της, αναφέρθηκε στην οικογένειά της, τη σχέση που έχει με τον σύζυγό της, αλλά και τον μεγάλο αγώνα που έκανε, μέχρι να καταφέρει να γίνει μητέρα.

Την ηθοποιό την παρακολουθούμε κάθε Δευτέρα μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ "Κάνε ότι κοιμάσαι", που υποδύεται τον ρόλο της δολοφονημένης -πλέον- Ευαγγελίας.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στην προσωπική της ζωή και στην καθημερινότητά της. Η ηθοποιός είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό της, που η σχέση τους μετρά πλέον 8 χρόνια , ενώ αποκάλυψε ότι, για να καταφέρει να γίνει μητέρα πέρασε πολλά.

Πόσα χρόνια είστε μαζί με τον σύζυγό σου;

Τώρα «περπατάμε» στα οκτώ χρόνια.

Πόσο έχει αλλάξει το παιδί τη σχέση σας;

Είμαστε και οι δύο άνθρωποι που προσπαθούμε για τη σχέση και την οικογένεια, είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας αγαπιόμαστε πολύ και έχει και το παιδί μεγάλη αγάπη. Δεν είναι όλα τέλεια, σε ένα ροζ συννεφάκι. Οπως σε όλα τα ζευγάρια, θα υπάρχουν εντάσεις θα υπάρχουν διαφωνίες γιατί είμαστε ζωντανοί οργανισμοί, αλλά είμαστε τόσο ο ένας πάνω στον άλλο. Ξέρει ο καθένας το όρια του άλλου, έχουμε ο καθένας διαφορετικά ωράρια, αλλά πάντα βρίσκουμε τη χρυσή τομή και υπάρχει μια ηρεμία στο σπίτι γενικά.

Μπορεί να άλλαξε το θέμα της ελευθερίας στον αυθορμητισμό μιας εξόδου, γιατί τώρα δεν μπορούμε να βγούμε όπως παλιά -δεν είμαστε δύο, είμαστε τρεις- αλλά έχουμε προσαρμόσει τη ζωή μας μαζί με το παιδί και το παιδί σε δικό μας πρόγραμμα. Τώρα που έχει μεγαλώσει και επικοινωνεί είναι η καλύτερη παρέα Και περνάμε πολύ ωραία οι τρεις μας.

Υπάρχει χρόνος για τους δυο σας;

Φροντίζουμε μια φορά την εβδομάδα πάντα να κάνουμε κάτι οι δυο μας να
πάμε για φαγητό, να πάμε για ποτό ή και να μη βγούμε, αλλά να κάτσουμε οι
δυο μας για να δούμε μια ταινία, να μιλήσουμε, να πιούμε ένα κρασί- πάντα
το κάνουμε αυτό. Προσπαθούμε και οι δύο νά κρατάμε τη σχέση ζωντανή.

Σκέφτεστε να κάνετε δεύτερο παιδί;

Εκανα τον Κωνσταντίνο μου με τρεις εξωσωματικές οπότε, αν φέρει ο Θεός
ένα δεύτερο παιδάκι, δεν θα πούμε όχι.

Θα ήθελες και μια κόρη;

Νομίζω ότι πάλι αγόρι θα ήθελα

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved