Showbiz

Μαρίνα Ασλάνογλου: « Η ζωή είναι μια ζούγκλα και πρέπει να επιβιώσουμε»

Η Μαρίνα Ασλάνογλου παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα ενώ παράλληλα έκανε λόγο για την σημερινή πραγματικότητα, αλλά και για τις τυχόν φιλίες που έχει κάνει στον χώρο.

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που έχει κάνει καριέρα τόσο στο θέατρο, όσο στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά κυρίως για την σύγχρονη πραγματικότητα, την οποία και θεωρεί άκρως απαιτητική. Η ηθοποιός παράλληλα αποκάλυψε και ποιές είναι εκείνες οι φιλίες που έχει κάνει στον χώρο.

Σου λείπει το θεατρικό σανίδι;

Βρίσκομαι σε συζητήσεις για να συμμετάσχω το δεύτερο μισό της χρονιάς σε μια θεατρική παράσταση, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο.

Επιλέγεις ή απορρίπτεις συνεργασίες ανάλογα με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες;

Δεν έχει τύχει να το κάνω μέχρι τώρα. Αυτό που κάνω είναι να προστατεύω τον εαυτό
μου, να μη με επηρεάζουν αυτά τα πράγματα στη δουλειά μου και στην ψυχή μου. Αυτό συμβαίνει παντού σε όλους τους χώρους. Το θέμα είναι εσύ τι κάνεις και πώς προστατεύεις τον εαυτό σου. Εχω μάθει να έχω γερό στομάχι και να μην τα παίρνω μέσα μου. Η ζωή είναι μια ζούγκλα και πρέπει να επιβιώσουμε.

Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που δεν θα μιλήσω ή δεν θα απαντήσω σε κάτι. Δεν θα σκύψω το κεφάλι και θα κάνω ότι δεν συμβαίνει κάτι. Κάνω υπομονή, δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους γιατί μπορεί μια συμπεριφορά να είναι τυχαία, αλλά αν αυτό γίνεται επανειλημμένα και είναι ένας τρόπος που ο άλλος με αντιμετωπίζει, εκεί θα μιλήσω στα ίσα. Παντού υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι - και στην οικογένειά σου μπορεί να υπάρχουν.

Η μάνα σου και ο πατέρας σου και ο αδερφός σου και ο ξάδερφός σου μπορεί να είναι τοξικοί. Δεν είναι απαραίτητο ότι είναι μόνο στη δουλειά. Είναι παντού, και οι λυκοφιλίες είναι παντού. Από ένα σημείο και μετά κάποιοι άνθρωποι που σε έχουν στηρίξει και τους έχεις στηρίξει, σου το έχουν ανταποδώσει, σου δείχνουν έμπρακτα τπν αγάπη και τον σεβασμό τους είναι άνθρωποι της ζωής σου.

Εχεις κάνει φιλίες στον χώρο;

Ναι, έχω κάνει φιλίες και σχέσεις ζωής. Η αγαπημένη μου Ελισάβετ Μουτάφη. Μαζί με τον άντρα μου την πάντρεψα με τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή και ο Μάνος μαζί με τη γυναίκα του αδερφού μου, την Αριάννα, βάφτισε τον Κωνσταντίνο. Εχουμε πολλές κουμπαριές. Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, η Θάλεια Ματίκα είναι πολύ αγαπημένες μου φίλες.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved