Showbiz

Βάσω Γουλιελμάκη: «Είναι θέμα DNA το γεγονός ότι μικροδείχνω» (Video)

Gossip-tv Team

Η Βάσω Γουλιελμάκη εξηγεί στην Ελένη πως ήταν να μεγαλώνει σε μια οικογένεια με 9 παιδιά, τις αλλαγές στη ζωής της μετά την μετακόμιση της κόρης της στην Αμερική, λόγω σπουδών, το γεγονός ότι πάντα φαινόταν νεότερη από την ηλικία της αλλά και τη συμμετοχή της στη σειρά του MEGA “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη”.

«Όταν ήμουν στο γυμνάσιο είχε παντρευτεί η μεγάλη μου αδελφή και μου έκανε δώρο μαθήματα τένις. Με έπαιρνε παντού μαζί της».

Σχετικά με την πολυμελή οικογένειά της σχολίασε: «Είναι πολύ ωραίο να έχεις 8 αδέλφια. Είναι όμορφο να ξέρεις ότι έχεις ανοιχτές αγκαλιές να σε περιμένουν. Θα μου άρεσε να έχω κι εγώ 10 παιδιά. Τουλάχιστον να φεύγει το εάν να έχω το άλλο».

Ήταν αποφασισμένο εδώ και χρονιά ότι η κόρη της θα σπούδαζε στην Αμερική και τονίζει ότι «ευτυχώς που έχω δουλειά και φίλους και δεν μένει άδειος ο χρόνος μου».

«Έχω ένα χαρτί πάνω στο γραφείο της και σβήνω τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα που θα έρθει», αναφέρει για την κόρη της.

Για την εφηβεία των παιδιών της είπε: «Η εφηβεία είναι δύσκολη. Τα παιδιά νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα».

«Στεναχωριέμαι που κάποιες φορές είχα φωνάξει», παραδέχεται η γνωστή ηθοποιός.

Σχετικά με τον ρόλο της στην σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» σημείωσε: «Η Βιολέτα που υποδύομαι στο «Μαίρη, Μαίρη, μιαρή» είναι μια γυναίκα η οποία σε αντίθεση με εμένα δεν βάζει στην αρκεί τη ζωής της.

Είναι θέμα dna το γεγονός ότι μικροδείχνει, υποστηρίζει η Βάσω Γουλιελμάκη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved