Σμαράγδα Καρύδη: «Θέλω την Ελένη Μενεγάκη να παίξει στο Celebrity Game Night»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Θέλω την Ελένη Μενεγάκη να παίξει στο Celebrity Game Night»

Η Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για ολους και για όλα και φυσικά δεν δίστασε να τονίσει πώς πάντοτε έχει δημιουργικό άγχος, σε οτιδήποτε καινούργιο και να κάνει. 

Η αγαπημένη ηθοποιός, με μια πρόχειρη ματία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βλέπουμε ότι είναι πανέμορφη και δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Την φετινή σεζόν, η Σμαράγδα Καρύδη συνεχίζει το Celebrity Game Night, κάτι που αγαπάει πάρα πολύ, ενώ στο θέατρο πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Το Σώσε" στο θέατρο Παλλάς. Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη μιας και είναι δυο πράγματα που όχι μόνο της ταιριάζουν αλλά και της αρέσουν πάρα πολύ. Η Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και μίλησε για όλους και για όλα!

Πάντα λες ότι βαριέσαι να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, αλλά πώς τα καταφέρνεις και κάθε χειμώνα δουλεύεις πολύ;

Για αυτό δεν θα το ξαναπώ, γιατί θα καταντήσω γραφική. Βασικά, αυτό που βαριέμαι είναι ότι πρέπει να κάνω promo για τις δουλειές, δεν βαριέμαι τη δουλειά αυτή καθε αυτή. Την αγαπώ, την κάνω με κόπο, ιδρώνω τη φανέλα, δεν λουφάρω. Καταβάλλω πραγματική προσπάθεια επί σκηνής - κυρίως στο θέατρο εξαντλούμαι. Οπότε έχω κι αυτό το κομμάτι, της κούρασης. Αλλά όποτε γκρινιάζω και λέω πόσο κουράστηκα, την ίδια στιγμή τά θέλω να μου δώσω δύο χαστούκια γιατί πραγματικά αγαπάω τη δουλειά μου. Μέσα μου παλεύουν δυο φωνές. (Γελάει.)

Έχεις να αποδείξεις κάτι, ίσως στον εαυτό σου;

Όσο περνούν τα χρόνια, έχω να αποδείξω όλο και λιγότερο.Έχω καινούρια σχέδια, τα οποία δεν πρέπει σώνει και καλά να τα κάνω, αλλά τα βλέπω ως πρόκληση.Έχω ξεπεράσει τις αγωνίες που είχα στα 20 μου να αποδείξω κάτι, ακόμα και στον εαυτό μου. Επίσης, ως ηθοποιό δεν με νοιάζει τόσο το προσωπικό μου κομμάτι σε μια παράσταση όσο το συνολικό.

Τουλάχιστον επιστρέφεις φέτος τον Οκτώβριο με δύο πράγματα που τα έχεις κάνει και πέρσι, οπότε δεν θα είχες πολλή προετοιμασία.

Αυτά για αρχή. Μόλις ξεκίνησε το Celebrity Game Nightστο Mega πολύ ανανεωμένο, με καινούρια παιχνίδια. Το αγαπημένο μου είναι εκείνο με την πισίνα και τα μπαλάκια. Περιμέναμε από τον περασμένο κύκλο αυτό το παιχνίδι, αλλά άργησαν να μας στείλουν αυτά τα εκατοντάδες μπαλάκια, εξαιτίας της πανδημίας. Είναι πολύ αστείο παιχνίδι. Ευτυχώς, τα γυρίσματα έγιναν το καλοκαίρι, οπότε προς το παρόν έχω Το σώσε στο θέατρο Παλλάς, για λίγες παραστάσεις, μια και όλοι οι ηθοποιοί έχουν κλείσει για το
επόμενο μέρος της χρονιάς.

Θα παρουσίαζες το Celebrity Game Night και τρίτη χρονιά;

Αν έδειχναν όλα ότι ο κόσμος το θέλει, και το θέλουμε όλοι, φυσικά θα πηγαίναμε και άλλη χρονιά. Δεν θα άφηνα κάτι που το νιώθω δικό μου, που περνάω ωραία και το αγαπάει και ο κόσμος.

Αν και έχουν έρθει σχεδόν όλοι, ποιος καλεσμένος είναι το απωθημένο σου;

Ε, καλά, δεν έχουν έρθει και όλοι. Είναι κάποιοι που δεν πάνε σε αυτά τα παιχνίδια, όπως η Ελένη Μενεγάκη που θα την ήθελα πολύ. Διασκεδάζω πολύ με την Ελένη. Πάντως από τους πρώτους μας καλεσμένους ήταν οι ηθοποιοί από τη Γη της ελιάς και Το σώσε.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved