Σμαράγδα Καρύδη: «Η καριέρα μου ξεκίνησε από μια σκηνή που κόπηκε»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Η καριέρα μου ξεκίνησε από μια σκηνή που κόπηκε»

Η Σμαράγδα Καρύδη, σε συνέντευξή της μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί στιγμές από την πρώτη της δουλειά, αλλά και για την αγάπη που έχει για τους γονείς της!

Η ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της από πάρα πολύ μικρή ηλικία, από τότε που ήταν δυο ετών.

Η Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για την πρώτη της δουλειά στην υποκριτική, στο πλευρό της Τζένης Καρέζη, όταν ήταν ακόμα δυο ετών. Παράλληλα, η ηθοποιός τόνισε το γιατι δεν είναι τόσο πολύ ενεργή στα social media πλέον και μοιράστηκε και διάφορες στιγμές με τους αγαπημένους της γονείς.

Τελευταία δεν είναι τόσο έντονη η παρουσία σου στα social media. Γιατί;

Είναι στο πλαίσιο του «βαριέμαι», που λέγαμε πριν, χωρίς να σημαίνει κάτι. Μπορεί σε λίγο να ξεβαρεθώ πάλι. Απλώς το Instagram βασίζεται στη φωτογραφία και σε αυτή τη φάση βαριέμαι να φωτογραφίζομαι, αλλά και να φωτογραφίζω.

Έχεις αποφύγει τις παραμορφωτικές, συχνά, αισθητικές παρεμβάσεις πάνω σου. Δύσκολο για μια ηθοποιό στη σημερινή κοινωνία με πρότυπα όπως η Κιμ Καρντάσιαν.

Δεν μου αρέσει αισθητικά το πρότυπο της Κιμ Καρντάσιαν. Μου αρέσει να μείνω φρέσκια, υγιής, να γυμνάζομαι, αλλά τα γεράματα δεν έχουν να κάνουν με το πόσο υαλουρονικό έχει πέσει στα μούτρα. Αλλά με την ενέργεια σου, πόση όρεξη έχεις να σηκώνεσαι από το πάτωμα. Το θέατρο με βοηθάει πολύ σε αυτό. Πάνω στη σκηνή αφιονίζεσαι και μάλλον η αδρεναλίνη το κάνει εύκολο αυτό!

Ανακάλυψα ότι στην ταινία "Ερωτική συμφωνία" του 1972, που η Τζένη Καρέζη υποδύεται και τις δύο δίδυμες αδελφές που ερωτεύονται τον Κώστα Καζάκο, εσύ είσαι το κοριτσάκι που βλέπουμε στις πρώτες σκηνές.

Τι μου θύμισες τώρα; Στην πραγματικότητα δεν θυμάμαι τίποτα γιατί ήμουν 2 ετών. Μάλιστα είχα και μια άλλη σκηνή, που κόπηκε. Και το έμαθα πρόσφατα γιατί βρήκα μια φωτογραφία με τηνΤζένη Καρέζη να με κρατάει αγκαλιά και να ανεβαίνουμε τα βράχια. Οπότε η καριέρα μου ξεκίνησε από μια σκηνή που κόπηκε. Και ο Κέβιν Κόστνερ είχε επιλέγει για έναν ρόλο, στην αρχή της καριέρας του, αλλά όλες οι σκηνές που έδειχναν το πρόσωπό του κόπηκαν στο μοντάζ.

Πρόσφατα η μαμά μου βρήκε στα συρτάρι της μια απόδειξη πληρωμής για τη συμμετοχή μου στην ταινία που έγραφε «Σμαράγδα Καρύδη, επάγγελμα: κομπάρσος, 200 δραχμές». Στην πορεία παρακολουθούσα την Τζένη Καρέζη και τον Κώστα Καζάκο, ενώ με τον γιο τους, τον Κωνσταντίνο, είμαστε ίδια γενιά. Οι γονείς μου με πήγαιναν στα πάρτι γενεθλίων του - έχω φωτογραφίες από τα πάρτι του.

Συναντιέστε συχνά με τους γονείς σου; θα φάτε μαζί, ας πούμε, κάθε Κυριακή;

Ναι, τους βλέπω συχνά, χαίρονται πάντα όταν με βλέπουν. Χτυπάω το κουδούνι στην πολυκατοικία στα Εξάρχεια όπου μένουν και μέχρι να ανέβω στο διαμέρισμά τους έχουν βγει στον διάδρομο και κάνουν χορευτικό από τη χαρά τους. Τους αγαπώ πολύ. Αλλά δεν τρώμε κάθε Κυριακή μαζί, ποτέ δεν τρώγαμε ούτε και όταν μέναμε
μαζί. Ήταν δύο ηθοποιοί που δούλευαν τα Σαββατοκύριακα, οπότε δεν είχαμε
αυτά τα κυριακάτικα τραπέζια. Είχαμε άλλα ωραία όμως. Με παρακολουθούν,
και τώρα ο πατέρας μου ανυπομονεί να με δει στο Dodo.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved