Ο Γιώργος Κιμούλης επιστρέφει! Η ταινία με πρωταγωνιστές την κόρη του και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο!
Showbiz

Ο Γιώργος Κιμούλης επιστρέφει! Η ταινία με πρωταγωνιστές την κόρη του και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο!

Ο Γιώργος Κιμούλης κάνει comeback στο πεδίο της τέχνης με μια κινηματογραφική ταινία, στην οποία συμπράττει, μεταξύ άλλων, με την κόρη του Μαριάννα και τον τηλεοπτικό δάσκαλο από τις «Άγριες μέλισσες», κατά κόσμον Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

Περίπου δύο χρόνια μετά τις καταγγελίες εναντίον του από τη Ζέτα Δούκα, την Ευδοκία Ρουμελιώτη και άλλες ηθοποιούς για λεκτική και ψυχολογική βία σε παρελθοντικές συνεργασίες τους, και αφού ο ίδιος προχώρησε τελικά σε νομικές ενέργειες κατά της πρώτης, ετοιμάζεται τώρα, σύμφωνα με την espresso πυρετωδώς να επιστρέφει στη δουλειά του.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας του «Γλάρος», που βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Τσέχοφ, τα οποία έγιναν στη λίμνη Δόξα, στην περιοχή της ορεινής Κορινθίας.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες συνεχίζεται η επεξεργασία του φιλμ, το οποίο έχει μπει πλέον στη φάση του μοντάζ στη Βαρσοβία της Πολωνίας, στην Post production Company - Coloroffbn.


Σαν επισκέπτες

Η ιστορία του Τσέχοφ διαδραματίζεται σε μία επαρχία, στο εξοχικό κτήμα του Σόριν (Θανάσης Παπαγεωργίου), ενός συνταξιούχου δικαστικού. Η Αρκάντινα (Πέγκυ Σταθακοπούλου), η αδελφή του, μια καταξιωμένη και δημοφιλής ηθοποιός του θεάτρου, συνδέεται με τον Τρίγκοριν (Αρης Τρουπάκης), έναν επιτυχημένο συγγραφέα.

Ο Τρίεπλεβ (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο γιος της Αρκάντινα, αναζητά, κάτω από τη «σκιά» της μητέρας του, νέους τρόπους έκφρασης στην ποίηση και στο θέατρο. Παρουσιάζει το πρώτο του θεατρικό έργο στους ανθρώπους που βρίσκονται σαν επισκέπτες στο κτήμα, έχοντας ως πρωταγωνίστρια τη Νίνα (Αννα Μονογιού), με την οποία είναι ερωτευμένος. Η παράσταση, όμως, τελειώνει άδοξα. Η Νίνα, επιθυμώντας να γίνει ηθοποιός, αποφασίζει να εγκαταλείψει την επαρχία και να ακολουθήσει τον Τρίγκοριν στην πρωτεύουσα.

Δύο χρόνια αργότερα όλοι επιστρέφουν στο κτήμα, όπου θα παιχτεί και η τελευταία πράξη του δράματος. Ο Γιώργος Κιμούλης κράτησε για τον εαυτό του τον ρόλο του Ντορν, ενώ στην κόρη του Μαριάννα Κιμούλη έδωσε τον ρόλο της Μάσσα. Τη μουσική της ταινίας συνέθεσε ο Διονύσης Τσακνής, ενώ η παραγωγή της ανήκει στην MG Κ Films Company και στη Stage Works Entertainment Group.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved