Iωάννα Τούνη: Ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Δημήτρη της με μια αποκαλυπτική τους φωτογραφία!
Showbiz

Iωάννα Τούνη: Ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Δημήτρη της με μια αποκαλυπτική τους φωτογραφία!

Με τις πιο θερμές και αγαπησιάρικες ευχές, η Ιωάννα Τούνη είπε τα χρόνια πολλά στον μέλλοντα σύζυγό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, μέσω του Instagram. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι σε λίγους μήνες από τώρα, θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωράκι, καρπό του έρωτά τους!

Η Ιωάννα Τούνη ζει την εμπειρία της εγκυμοσύνης στο έπακρο, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι πάντοτε στο πλευρό της, για να την στηρίζει και να τη βοηθάει σε οτιδήποτε χρειάζεται και έχει πραγματικά ανάγκη. Ενεργοί και οι δυο στα social media τους, δημοσιεύουν σχεδόν καθημερινά στιγμιότυπα από την καθημερινή τους ζωή, η οποία και έχει μοιραστεί μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ζευγαριού δεν βρίσκονται μόνο σε ένα μέρος!

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε χαρακτηριστικά: "Ακόμα περιμένουμε το μωράκι και έχουν άλλα πράγματα προτεραιότητα. Το συναίσθημα είναι πάρα πολύ ωραίο, αλλά έχω ένα άγχος αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω το κομμάτι του πατέρα, του συζύγου -είναι πολύ σημαντικό να στηρίζεις τη γυναίκα σου-, αλλά όλο αυτό είναι αγχωτικό και πρωτόγνωρο που ό,τι και να σου πουν δεν υπάρχει τέλεια συνταγή".

Σήμερα, ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια αποκαλυπτική φωτογραφία στο Instagram, με τους δυο τους να ποζάρουν μαζί στον καθρέπτη του μπάνιου τους, φορώντας μόνο τα μπουρνούζια τους.

Η Ιωάννα Τούνη έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: Χρόνια πολλά στον πιο ΚΟΥΚΛΟ ΑΝΤΡΑ του κόσμου, που μου κάνει κάθε μέρα την ζωή πατίνι 🛴❤️‍🔥 Σ’αγαπώ βάσανο @dimitris_alexandrou (+θα πάθω εγκεφαλικό αν ο γιος μας γίνει σαν εσένα🤪)

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved