Μαρία Μπέη- Δημήτρης Μπέλλος: Ο έρωτάς τους καλά κρατεί- Οι κοινές φωτογραφίες και οι τρυφερές ευχές
Showbiz

Μαρία Μπέη- Δημήτρης Μπέλλος: Ο έρωτάς τους καλά κρατεί- Οι κοινές φωτογραφίες και οι τρυφερές ευχές

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος έγιναν γνωστοί μέσα από τη συμμετοχή τους στον τέταρτο κύκλο του MasterChef στο Star που προβλήθηκε την τηλεοπτική σεζόν 2019- 2020.

Οι δυο τους ξεχώρισαν με τις μαγειρικές τους ικανότητες ενώ ερωτεύτηκαν και έγιναν και ζευγάρι, ενώ η φλόγα στη σχέση τους είναι μέχρι και σήμερα ενεργή!

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος είναι αχώριστοι και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον. Αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος που δραστηριοποιούνται μαζί και επαγγελματικά με αλληλοστήριξη. Το ζευγάρι δουλεύει μαζί σε εστιατόριο, ενώ πρόσφατα έκαναν και ένα επόμενο βήμα, με την ανάληψη μιας εκπομπής μαγειρικής, με συνταγές αλλά και tips!

Την Τετάρτη (26-10), ο Δημήτρης Μπέλλος είχε την γιορτή του και η αγαπημένη του σύντροφος θέλησε να του ευχηθεί δημόσια για αυτήν την ιδιαίτερη μέρα για εκείνον. Οι δυο τους έχουν πραγματοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια της κοινής τους πορείας, διάφορα ταξίδια, τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε εξωτερικό και η Μαρία Μπέη δημοσίευσε μια φωτογραφία τους, που λάμπουν από ευτυχία!

Μάλιστα, την συνόδευσε με την χαρακτηριστική λεζάντα: Χρονια σου πολλά @dimitrisbellos.h , να σε χαίρομαι 🤍 Σ’αγαπω πολύ 🤍 #happynameday

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved