Σοφία Παυλίδου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της  ξάφνιασε τους followers της
Showbiz

Σοφία Παυλίδου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της ξάφνιασε τους followers της

Εντυπωσιακή η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της η Σοφία Παυλίδου.

Η όμορφη ηθοποιός εδώ και μερικά χρόνια έχει αλλάξει εντελώς την εικόνα της, έχασε πολλά κιλά, έγινε φαν της γυμναστικής ενώ αυτή τη φορά προχώρησε σε μια αλλαγή που και ενθουσιάσει ιδιαιτέρως τις followers της.

Η Σοφία Παυλίδου δεν είναι πια μελαχρινή. Υιοθέτησε ένα απίθανο καστανό χρώμα στα μαλλιά της και της πάει τρελά! Η Σοφία Παυλίδου είπε «ναι» λοιπόν στη νούμερο ένα χρωματική τάση της φετινής σεζόν που δεν είναι άλλη από το μελί!

Δες την στη gallery

«Από το 2008 άρχισα να ασχολούμαι με πράγματα που βελτιώνουν την ψυχή, τον νου και το σώμα μου. Χωρίς αυτό να έχει να κάνει με τη φιλαρέσκεια, το «θέλω να είμαι ωραία». Άρχισα να κάνω βελονισμό και διάφορες εναλλακτικές μεθόδους, που σε κάποιους μπορεί να ακούγονται περίεργες, εμένα όμως με βοήθησαν ουσιαστικά και μου άνοιξαν νέους δρόμους.

Ασχολήθηκα επίσης πολύ με τη διατροφή γιατί πιστεύω ακράδαντα πως αυτό που βάζουμε μέσα μας μας επηρεάζει και στο συναίσθημα και το μυαλό μας. Και συνειδητοποίησα ότι οφείλουμε να δίνουμε προτεραιότητα σε αυτά που θέλει η καρδιά μας», είχε πει η ίδια μιλώντας για την απόφαση που πήρε να ασχοληθεί περισσότερο με την ίδια.



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved