Βασίλης Μπισμπίκης: Η ομοιότητα με την αδερφή του και η σχέση της με τη Δέσποινα Βανδή
Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης: Η ομοιότητα με την αδερφή του και η σχέση της με τη Δέσποινα Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων τόσο λόγω του υποκριτικού του ταλέντου, όσο και λόγω της προσωπικής του ζωής.

Η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, ενώ όπως όλα δείχνουν οι ίδιοι απολαμβάνουν τον έρωτά τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μπορεί το πρόγραμμά του ηθοποιού να είναι αρκετά φορτωμένο, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για να περνάει όμορφες στιγμές μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά είναι και η αδερφή του, Παναγιώτα.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης στο παρελθόν έχει ανεβάσει στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την αδερφή του και είχε γράψει στη λεζάντα: «Η αδερφή μου».

Η Παναγιώτα είναι η μικρότερη αδερφή του ηθοποιού και όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος είναι η αδυναμία του, ενώ, στην ίδια συνέντευξη είχε αναφέρει πως πέρασε έντονα παιδικά χρόνια.

«Ήμουν της αλητείας και καθόλου του σχολείου. Ήμουν με τα μηχανάκια, τις κόντρες, τα parties. Πολλή νύχτα. Τουρισμός πολύς στο Λουτράκι, δηλαδή πολλά φλερτ με τουρίστριες, πολλοί έρωτες της μιας νύχτας. Γενικά, σε ένα τέτοιο σκηνικό μεγάλωσα και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Μάλιστα, ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει γνωρίσει την αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή στην αδερφή του και το είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή πριν λίγο καιρό είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία, στην οποία πόζαραν χαμογελαστές και ευδιάθετες σε ταβέρνα δίπλα στη θάλασσα. Ενώ, η τραγουδίστρια είχε γράψει:«Θαλασσίτσα ουζάκια και καλή παρέα!».

Δείτε στην gallery την αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved