Showbiz

Μαρία Βοσκοπούλου: Το σπάνιο αυτόγραφο του πατέρα της και η συγκίνηση!

Μπορεί να έχει περάσει παραπάνω από ένας χρόνος και κάτι μήνες από την ημέρα που ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων, όμως στη μνήμη και στην καρδιά των δικών του ανθρώπων παραμένει ζωντανός. 

Κάθε προσωπικό του αντικείμενο, κάθε τραγούδι του που συνεχίζει να χιλιοτραγουδιέται, κάθε συμβουλή που έδινε, θυμίζουν στην κόρη του Μαρία, πόσο σημαντικός ήταν στη ζωή της.

Ένα σπάνιο αυτόγραφο που έτυχε να βρει μέσα στα πράγματά του στο πατρικό της σπίτι, το οποίο μάλιστα χρονολογείται από τη δεκαετία του '70 με ιδιόχειρη αφιέρωση του αξέχαστου Τόλη ήταν η αφορμή για να μοιραστεί απόψε την έντονη συγκίνηση που ένιωσε η Μαρία, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ανέβασε το σπάνιο αυτό αυτόγραφο το οποίο φυσικά είναι ασπρόμαυρο και απεικονίζει τον Τόλη Βοσκόπουλο εκείνης της εποχής.

Τότε που μεσουρανούσε στο ελληνικό πεντάγραμμο και όλοι μιλούσαν για τον άρχοντα του λαϊκού τραγουδιού.

Για τη Μαρία Βοσκοπούλου υπήρξε απλά ο πατέρας της, όμως. Ο υπέροχος πατέρας της ο οποίος ήταν για εκείνη το πρότυπό της, ο άντρας της ζωής της. Εκείνος που αρκούσε μόνο ένα του χάδι ή μία ματιά του για να δώσει στη Μαρία να καταλάβει πόσο πολύ τη στήριζε σε κάθε της βήμα, σε κάθε της επιθυμία.

Γι' αυτό και κάθε της μνήμη από εκείνον έρχεται πάντα στο μυαλό της με πολλή αγάπη και συγκίνηση.

Δείτε παρακάτω το σπάνιο αυτόγραφο του Τόλη Βοσκόπουλου που ανέβασε η Μαρία Βοσκοπούλου:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved