Βανδή-Μπισμπίκης: Από τη Ρώμη με αγάπη! Το πιο τρυφερό ενσταντανέ από τη ρομαντική τους απόδραση
Showbiz

Βανδή-Μπισμπίκης: Από τη Ρώμη με αγάπη! Το πιο τρυφερό ενσταντανέ από τη ρομαντική τους απόδραση

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πέταξαν πρόχειρα λίγα ρούχα στη βαλίτσα, έδωσαν το ωραιότερο ραντεβού τους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος την περασμένη Πέμπτη και έφυγαν για τη ρομαντική Ρώμη

Ήθελαν να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα και έχοντας έστω δύο μέρες στη διάθεσή τους μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις -κυρίως εκείνος από τα γυρίσματα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει»- αποφάσισαν να αξιοποιήσουν το διήμερο καταλλήλως.

Πήραν λοιπόν νωρίς νωρίς το πρώτο αεροπλάνο για Ρώμη το πρωί της Πέμπτης (27/10) και αναχώρησαν για την Ιταλική πρωτεύουσα, αποφασισμένοι να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά από όλους και όλα.

Και χθες το βράδυ αργά, η Δέσποινα Βανδή ανέβασε το πιο τρυφερό φωτογραφικό τους ενσταντανέ. Μάλιστα της άρεσε τόσο πολύ το τρυφερό τετ α τετ τους που «αιχμαλώτισε» ο φακός που η τραγουδίστρια και μέλος της κριτικής επιτροπής του J2US το ανέβασε και ως στόρι στο instagram γράφοντας στα ιταλικά: «Αγάπη... Μόνο αγάπη» αλλά και ως ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα. Μάλιστα το συγκεκριμένο ενσταντανέ είχε τραβηχτεί ασπρόμαυρο, με τη Δέσποινα Βανδή να κοιτάει με λατρεία τον σύντροφό της στα μάτια καθώς τη φιλάει.

Σήμερα (29/10) η Δέσποινα Βανδή έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα καθώς πρέπει να παρευρεθεί το βράδυ στο τέταρτο live του λαμπερού σόου J2US που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης.

Το διήμερο όμως που πέρασε μαζί με τον σύντροφό της μακριά από όλους και όλα ανανέωσε και τους δύο.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω ενσταντανέ τους από τη Ρώμη:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved