Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Στην Ιταλία για τα γενέθλιά της! Η ανθοδέσμη και η φωτό χωρίς μακιγιάζ
Showbiz

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Στην Ιταλία για τα γενέθλιά της! Η ανθοδέσμη και η φωτό χωρίς μακιγιάζ

Διαφορετικά τα φετινά γενέθλια για την Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια κλείνει τα 53 της χρόνια και αυτή τη φορά δεν επέλεξε τα Άχλα ως προορισμό για τον εορτασμό του τριημέρου που συμπεριλαμβάνει και τα γενέθλιά της, αλλά έκανε ένα υπέροχο και πολύ ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Την αποκάλυψη μάλιστα έκανε η ίδια αφού το μεσημεράκι του Σαββάτου (29-10) ανήμερα της όμορφης αυτής ημέρας για την ίδια, ανέβασε μια απίθανη φωτογραφία από ξενοδοχείο της Ιταλίας –χωρίς να αναφέρει σε ποια πόλη βρίσκεται- κρατώντας στην αγκαλιά της μια τεράστια ανθοδέσμη.

Σε αυτή τη φωτογραφία η Ελένη ποζάρει από το κρεβάτι και μας δείχνει το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, έτσι όπως ακριβώς ξύπνησε.

Προφανώς και η ανθοδέσμη που κρατά είναι από τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο με την ίδια να γράφει στη λεζάντα: «όταν ξυπνάς την ημέρα των γενεθλίων σου με μια αγκαλιά λουλούδια ! ❤️Μ.Π
#eleni», έγραψε σημειώνοντας τα αρχικά του άντρα της.

Δες την φωτογραφία στη gallery

Δεν ανέβασε τυχαία η Ελένη φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ καθώς στα 53 της χρόνια όπως κι εσύ είδες στη φωτό, η επιδερμίδα της είναι λαμπερή και φρέσκια! Tα μυστικά της;

Μα φυσικά κρέμες, ενυδάτωση και καλός ύπνος. Έχει γίνει η καθημερινή της ρουτίνα και φυσικά είναι το απόλυτο μυστικό της υπέροχης επιδερμίδας της.

Στα πιο «φυσικά» μυστικά της, ο ύπνος αλλά και το πολύ νερό, είναι δυο μαγικά πραγματάκια που χαρίζουν στο δέρμα την όψη που κάθε γυναίκα επιθυμεί.

Τέλος, η ίδια έχει δηλώσει πως καταλαλώντας βιολογικά προϊόντα, σε συνδυασμό φυσικά με τις κρέμες της, τη βοηθούν ώστε το δέρμα να παραμένει σφριγηλό και νεανικό!

Διαβάστε επίσης

Γενέθλια για τη Μενεγάκη: Οι τρεις γάμοι, τα τέσσερα παιδιά και το love story με τον Μάκη

Ελένη Μενεγάκη: Γίνεται 53 χρονών και έτσι θα περάσει τα γενέθλιά της!

Μενεγάκη: «Όταν ξεκίνησαν ο Λιάγκας και η Σκορδά, είπαν ποιος θα βάλει πρώτος το όνομά του;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved