Παντούση: Η τρυφερή εξομολόγηση για το σύντροφό της, Ιωάννη Παπαζήση: «Έχει ένα μοναδικό τρόπο…»
Showbiz

Παντούση: Η τρυφερή εξομολόγηση για το σύντροφό της, Ιωάννη Παπαζήση: «Έχει ένα μοναδικό τρόπο…»

Η Αναστασία Παντούση τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έρχεται ως συγκλονιστική Ιφιγένεια μέσα από το νέο κύκλο της σειράς Κόκκινο Ποτάμι.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η ηθοποιός μίλησε για το πώς διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα ενώ προχώρησε και σε μια τρυφερή εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση και όλα όσα θαυμάζει σε εκείνον.

Η ζωή σας τα τελευταία τρία χρόνια άλλαξε, υπό την έννοια του ότι είστε πλέον ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο. Ήταν εύκολο να το διαχειριστείτε;

«Είμαι έντεκα χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Για εμένα δεν έχει αλλάξει κάτι, ούτε αυτά τα τρία χρόνια με την επιτυχία της σειράς. Έτσι νιώθω εγώ, αλλά έτσι πιστεύω ότι είναι κιόλας. Δεν είναι τόσο μεγάλη η αναγνωρισιμότητα ώστε ο κόσμος να με σταματά σε κάθε γωνιά και να μου μιλάει. Θα αντιληφθώ ίσως κάποια βλέμματα. Κάποιοι άνθρωποι θα έρθουν και θα με συγχαρούν, αλλά δεν είναι τόσο έντονο και σίγουρα όχι ενοχλητικό. Κάθε φορά που έρχεται κάποιος, μόνο δύναμη μου δίνει και χαρά για να συνεχίσω. Εν ολίγοις, δεν αισθάνομαι άβολα».

Πρόσφατα μιλήσατε και για την προσωπική σας ζωή. Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω τι εκτιμάτε στον Ιωάννη (σ.σ.: Παπαζήση).

«Πρώτα από όλα το ταλέντο του. Ο Ιωάννης είναι ένας ηθοποιός ο οποίος θεωρώ ότι μαγεύει με την υποκριτική και τον επαγγελματισμό του. Αυτό το θαυμάζω πολύ».

Τι αγαπάτε στον χαρακτήρα του;

«Τον ίδιο τον χαρακτήρα του. Το πως διαχειρίζεται τα πράγματα και τα συναισθήματα του. Έχει ένα μοναδικό τρόπο να μεταβαίνει από το ένα συναίσθημα στο άλλο», δήλωσε η ηθοποιός στο 7 μέρες Tv.

Διαβάστε επίσης

Αδαμοπούλου: Η αντίδραση για τη σχέση του πρώην συντρόφου της, Παπαζήση με την Παντούση

Αναστασία Παντούση: Η ηλικία, η σχέση με τον Παπαζήση και ο ρόλος στο Κόκκινο Ποτάμι

Αναστασία Παντούση: Παραδέχτηκε για πρώτη φορά τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved