Αναστασία Παντούση: Η ηλικία, η σχέση με τον Παπαζήση και ο ρόλος στο Κόκκινο Ποτάμι
Showbiz

Αναστασία Παντούση: Η ηλικία, η σχέση με τον Παπαζήση και ο ρόλος στο Κόκκινο Ποτάμι

Η Αναστασία Παντούση είναι μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της και μετράει πολλές συνεργασίες.

Η Αναστασία Παντούση από τα πρώτα της κιόλας βήματα στον χώρο της υποκριτικής έδειξε τις δυνατότητες της και έδειξε στο τηλεοπτικό κοινό πως ήρθε για να μείνει.

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό και οι θαυμαστές της, την στηρίζουν και την ακολουθούν σε κάθε της βήμα.

Πάμε να την γνωρίσουμε καλύτερα…

Ηλικία

Η Αναστασία Παντούση γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1991 και είναι 31 ετών. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε μουσικό σχολείο ενώ σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές της ως νηπιαγωγός.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική ξεκινώντας σπουδές και σε αυτό το αντικείμενο. Οι πρώτες της δουλειές ήταν στο θέατρο συμμετέχοντας σε παιδικές παραστάσεις.

Η σχέση με τον Ιωάννη Παπαζήση

Ήταν στις αρχές Απριλίου 2021όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας η είδηση για τον χωρισμό του δημοφιλούς πρωταγωνιστή από την επί 15 χρόνια σύντροφό του και γνωστή τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου. Από την άλλη μεριά, στις αρχές Μαρτίου του ίδιου χρόνου, η Αναστασία Παντούση επιβεβαίωσε έμμεσα σε συνέντευξή της τον δικό της χωρισμό από τον επί οκτώ χρόνια σύντροφό της, κάνοντας μια αινιγματική δήλωση περί μοναξιάς στην προσωπική της ζωή.

Οι δύο χωρισμένοι καλλιτέχνες ήταν συνέχεια μαζί και πολλές φορές, μάλιστα, τους είχαν δει να βολτάρουν παρέα στο Κολωνάκι, δείχνοντας ότι έχει αναπτυχθεί μεγάλη οικειότητα μεταξύ τους. Το σίγουρο είναι πως στη διάρκεια της συνεργασίας τους στη δραματική σειρά του Open και του Μανούσου Μανουσάκη δημιουργήθηκε μια στενή σχέση φιλία.

Αν και κανείς δεν το είχε επιβεβαιώσει εδώ και ένα χρόνο, ήρθε η στιγμή που η ηθοποιός το παραδέχτηκε. Συγκεκριμένα η ίδια δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα:«Είναι νομίζω επιθυμία και των δυο μας να μην προβάλλουμε τη σχέση μας. Γενικότερα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να προβάλλουμε την προσωπική μας ζωή. Δεν κρύβω κάτι αλλά δεν έχω και την ανάγκη να ανακοινώσω κάτι. Όλα είναι μια χαρά. Δεν σκέφτομαι να κάνω οικογένεια».

Ο ρόλος στο Κόκκινο Ποτάμι

Στο πέρασμά του παρασύρει παλιούς γνώριμους αλλά και νέους φίλους και εχθρούς, σε μια ιστορία συγκλονιστική, που μέσα από τα μάτια της Ιφιγένειας αφηγείται ξανά τις μεγάλες τραγωδίες της Ελλάδας. Ως Ιφιγένεια, η Αναστασία Παντούση συνεχίζει να ζει τη μεγάλη περιπέτεια των Πόντιων προσφύγων, που σε αναζήτηση μιας νέας πατρίδας έφτασε στη Θεσσαλονίκη. Αυτήν τη φορά μόνη της, με το γιο της μωρό στην αγκαλιά, αναζητά τον αγαπημένο της Μίλτο, χωρίς φυσικά να γνωρίζει ότι το αίμα του χύθηκε στον Πόντο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved