Βαλέρια Κουρούπη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μητρότητα και οι σκέψεις υιοθεσίας
Showbiz

Βαλέρια Κουρούπη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μητρότητα και οι σκέψεις υιοθεσίας

Σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Βαλέρια Κουρούπη στην εκπομπή Μαμά-δες.

Η ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα, για το πώς διαχειρίστηκε τις στιγμές που ένιωθε τύψεις, όταν ήταν μακριά από το παιδί της ενώ αποκάλυψε και τη σκέψη υιοθεσίας που έχει περάσει από το μυαλό της.

«Έκανα παιδί λίγο πριν τα 30. Θυμάμαι τη δυσκολία του να δουλεύεις και να νιώθεις τις ενοχές ότι λείπεις πάρα πολύ από το παιδί, αλλά θυμάμαι και την αφοσίωσή μου, όπως θυμάμαι τον κόπο, τον μόχθο. Να τα λέμε αυτά, μη λέμε μόνο τις ομορφιές της μητρότητας», ανέφερε η Βαλέρια Κουρούπη και συνέχισε:

«Καθόμασταν στο θέατρο, όλοι ήταν χαρούμενοι και εγώ πάντα είχα ένα αγκάθι γιατί έλειπα από εκεί απ’ όπου έπρεπε να είμαι. Αυτό δεν τελειώνει ποτέ. Σήμερα το παιδί μου είναι ενήλικας και όταν είμαι κάπου μακριά, ακόμα και στις διακοπές μου, είναι σαν να λείπει μια αποσκευή που έχεις αφήσει πίσω».

Αναφορικά με το αν σκέφτηκε ποτέ να υιοθετήσει ένα παιδί, αποκάλυψε:

«Μεγαλώνω πολύ πια, το σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα παιδί, αλλά δεν έχω το κουράγιο να γυρίσω πίσω σε όλα αυτά, δεν με πειράζει τόσο η βρεφική ηλικία αλλά το μετά, όταν ξεκινά το σχολείο. Θα είμαι μια μεγάλη γυναίκα, θέλει αντοχές άλλου τύπου»

Δες το απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Βαλέρια Κουρούπη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ με φόντο τη θάλασσα

Κουρούπη: Ο «θείος» Γιάννης Μπέζος, ο λυτρωτικός χωρισμός και οι οικονομικές δυσκολίες

Βαλέρια Κουρούπη: «Ανησυχώ σε μόνιμη βάση, γιατί η δουλειά μας βάλλεται καθημερινά πανταχόθεν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved