Showbiz

Κουρούπη: Ο «θείος» Γιάννης Μπέζος, ο λυτρωτικός χωρισμός και οι οικονομικές δυσκολίες

Gossip-tv Team

Η Βαλέρια Κουρούπη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για όλα! 

H γνωστή ηθοποιός η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο μίλησε μεταξύ άλλων για τον θείο της Γιάννη Μπέζο καθώς είναι σύζυγος της θείας της, αδελφής της μητέρας της. Όπως είπε:

«Τον φωνάζω Γιάννη. Είχαμε καιρό να συνεργαστούμε μαζί έχουμε κάτι που ακουμπά ωραία στη δουλειά. Έχουμε μάθει από αυτό, είναι ο δάσκαλός μου. Όποτε με φωνάζει πηγαίνω πέραν από το ότι είναι ο καλύτερος εργοδότης που μπορεί να έχει κανείς και σίγουρα ο καλύτερος συνάδελφος αλλά ξέρω ότι δεν θα με πάρει ποτέ να καώ, σε κάτι που ταιριάζει να είμαι εγώ. Ποτέ δεν έχει συμβεί να με ευνοήσει που είμαι ανιψιά του».

Η Βαλέρια Κουρούπη επίσης αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της, το οποίο όμως δεν στάθηκε ικανό να απομακρύνει το πρώην ζευγάρι αφού για αρκετό διάστημα μετά το χωρισμό, ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη. Η ίδια είπε: «Με τον Νίκο μέναμε μαζί 20 χρόνια. Ήταν πολύ σημαντικός έρωτας, ο άνθρωπος που με διαμόρφωσε. Δεν μπορείς σε αυτές τις σχέσεις να είσαι σκληρός, είναι σαν να ακυρώνεις τις επιλογές σου και τον εαυτό σου. Ήταν ωραία από το πρώτο βράδυ που έφυγε, έγινε μαλακά. Όταν έγινε ήταν κάπως λυτρωτικό και είχαμε χρόνο να το επεξεργαστούμε».

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Είχα δυσκολίες οικονομικά. Είπα ότι μένω με τον πρώην άνδρα μου για να πάρει θάρρος ο κόσμος να βλέπουν ότι συμβαίνει. Μας διευκόλυνε και το σπίτι γιατί δεν μέναμε στο ίδιο δωμάτιο. Έχω χωρίσει εδώ και 3 χρόνια, τα πρώτα 2 μέναμε μαζί» είπε για την απόφασή τους να μείνουν μαζί στη δύσκολη περίοδο της καραντίνας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved