Βανδή-Μπισμπίκης: Η ενόχλησή τους για τις κάμερες που τους περίμεναν και η αντίδραση της Χρηστίδου
Showbiz

Βανδή-Μπισμπίκης: Η ενόχλησή τους για τις κάμερες που τους περίμεναν και η αντίδραση της Χρηστίδου

Φανερά ενοχλημένη έδειξε να είναι η Δέσποινα Βανδή αλλά και ο Βασίλης Μπισμπίκης κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από τη Ρώμη

Το ζευγάρι με αφορμή τα 45α γενέθλια του ηθοποιού, θέλησε να περάσει ένα ρομαντικό διήμερο στην Ιταλική πρωτεύουσα και από τις 27 Οκτωβρίου μέχρι και χθες το μεσημέρι, βρίσκονταν εκεί απολαμβάνοντας τον έρωτά τους.

Το μεσημέρι χθες (29/10) λοιπόν, επέστρεψαν από τη Ρώμη με πτήση και σίγουρα δεν περίμεναν πως θα βρεθούν αντιμέτωποι με πολλές κάμερες και φωτογράφους που τους περίμεναν για δηλώσεις.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης προτίμησε να μην γυρίσει καν το βλέμμα του προς τους εκπροσώπους των media, όμως η Δέσποινα Βανδή δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και δείχνοντας βιαστική έδειξε από την πρώτη στιγμή τη δυσαρέσκειά της. «Κάθε φορά τα ίδια» είπε η Δέσποινα Βανδή θέλοντας προσπεράσει όπως όπως δημοσιογράφους και κάμερες. Δείτε τα πλάνα παρακάτω:

Την αντίδραση της Δέσποινας αλλά και του Μπισμπίκη υπερασπίστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου όταν προβλήθηκαν τα συγκεκριμένα πλάνα στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, ειδικά όταν ο Νίκος Συρίγος είπε ότι αν ήθελε να μην την περιμένουν τα media, θα μπορούσε απλά να μην ανεβάσει φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Ρώμη. Κάτι που ενόχλησε τη Σίσσυ η οποία υπερασπίστηκε το δικαίωμα της Δέσποινας να ανεβάζει ό,τι θέλει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου:

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved