Σία Κοσιώνη: Αυτή είναι η γυμναστική που επιλέγει και την κρατάει πάντα σε φόρμα
Showbiz

Σία Κοσιώνη: Αυτή είναι η γυμναστική που επιλέγει και την κρατάει πάντα σε φόρμα

Η Σία Κοσιώνη διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz, και αυτό είναι κάτι στο οποίο οφείλεται στην ισορροπημένη διατροφή αλλά και στην γυμναστική που κάνει.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά της και να κάνει πράγματα που αγαπά.

Μπορεί εμείς να την βλέπουμε καθημερινά με τα αυστηρά ταγιέρ να μας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά την ελληνική και την διεθνή επικαιρότητα, όταν κλείνουν τα φώτα είναι μία τρυφερή μανούλα για τον γιο της Δήμο τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Δήμαρχο της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη.

Μάλιστα, αρκετές φορές περνάει και χρόνο για τον εαυτό της, κάτι που έχουμε ανάγκη όλες οι γυναίκες. Ωστόσο, πολλές φορές η Σία Κοσιώνη έχει απαθανατιστεί στο κέντρο της Αθήνας να γυμνάζεται παρέα πάντα με τον γιο της, Δήμο.

Μαμά και γιος είναι αχώριστοι, ενώ φαίνεται ότι ο μικρός Δήμος είναι και ο προσωπικός της βοηθός στις ασκήσεις της.

Σε πρόσφατη ανάρτηση της η Σία Κοσιώνη μας έδειξε πως κάνει γυμναστική παρέα με τον γιο της και το στιγμιότυπο είναι απλά μοναδικό.

Έβαλε τη φόρμα της, τα αθλητικά παπούτσια και ξεκίνησε τα push ups, αλλά δεν υπολόγισε τον γιο της.... και σχολίασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: "Κάνοντας σοβαρή γυμναστική απερίσπαστη!»

Όπως όλα δείχνουν, η ίδια προτιμά την αερόβια γυμναστική, αφού κάνει στατικές ασκήσεις και τρέξιμο για να παραμένει σε φόρμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved