Ζωή Παπαδοπούλου: Το παιδικό δωμάτιο για το μωρό της είναι απλό αλλά παραμυθένιο – Οι ροζ πινελιές
Showbiz

Ζωή Παπαδοπούλου: Το παιδικό δωμάτιο για το μωρό της είναι απλό αλλά παραμυθένιο – Οι ροζ πινελιές

Η Ζωή Παπαδοπούλου διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους, καθώς από χθες (1/11) κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Ήταν κάτι που το ήθελε πολύ, πάλεψε γι΄αυτό και μετά από πολλές δυσκολίες τα κατάφερε.

Η ίδια, έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης που αναγκάστηκε να κάνει και σήμερα μας ενημέρωσε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι τα κατάφερε.

«Έκανα την ανάρτηση μία εβδομάδα μετά την επέμβαση. Ήταν στην αρχή της κύησης. Ήταν η δεύτερη φορά. Ήθελα λίγο να το απλοποιήσω στο μυαλό μου. Νομίζω συνδέθηκαν πολλές γυναίκες και οι σύζυγοι των γυναικών. Έχω λάβει αμέτρητα μηνύματα και έχω εκπλαγεί ευχάριστα. Υπάρχουν πολλά ζευγάρια αγαπημένα που προσπαθούν να κάνουν παιδιά και δεν συμβαίνει κάποιες φορές. Πέφτει πολλές φορές το βάρος στη γυναίκα. Όλα αυτά συνέβησαν μέσα σε ένα χρόνο. Είναι σημαντικό ο σύντροφός σου να είναι δίπλα», είχε πει.

Και πρόσθεσε:«Παίζει σημαντικό ρόλο η ψυχολογία. Εκείνη τη στιγμή που μου είπε η γιατρός ότι δεν θα πάει καλά η κύηση, ένιωσα πως γκρεμίστηκε όλος ο κόσμος. Ένιωσα ότι είχα αποτύχει. Αλλά όταν είδα το βλέμμα του Θοδωρή, ένιωσα πως όλα είναι καλά και προχωράμε. Δεν το έχουμε βάλει κάτω. Έχει συμβεί δυο φορές φυσικά».

Η τραγουδίστρια λίγο πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της, ετοίμασε το παιδικό δωμάτιο, το οποίο έχει ουδέτερες αποχρώσεις με γκρι έπιπλα και μερικές ροζ πινελιές. Η Ζωή Παπαδοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media έχει μοιραστεί κάποιες φωτογραφίες με το παραμυθένιο δωμάτιο.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved