Κατερίνα Στικούδη: H φώτο με τον γιο της, Βύρωνα και το ξέσπασμά της - Τι συνέβη;
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: H φώτο με τον γιο της, Βύρωνα και το ξέσπασμά της - Τι συνέβη;

 Η Κατερίνα Στικούδη ανήρτησε μία φωτογραφία της στην οποία έχει αγκαλιά τον γιο της, Βύρωνα και ξέσπασε με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει κατά καιρούς.

Η τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Μου λέγανε.. Α μπράβο που γέννησες φυσιολογικά… και σκεφτόμουν δηλαδή αν έκανα καισαρική ποιο θα ήταν το θέμα? Μετά μου έλεγαν … Μπράβο που θηλάζεις .. δηλαδή αν δεν μπορούσα, θα ήταν κακό;

Μετά ενοχλήθηκαν που γύρισα στη δουλειά μου .. ( πολύ σύντομα λέει … αφήνω το παιδί μου λέει ..ένα Σάββατο έλειπα εν τω μεταξύ για λίγες ώρες ) Μετά είπαν ότι είχα παρένθετη μητέρα .. και πως δεν γίνεται να χάσω τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης …

Διαβάστε επίσης: Kατερίνα Στικoύδη: Ο εκνευρισμός της με ερώτηση δημοσιογράφου για τον γιo της

Άλλοι είπανε ότι έκανα πλαστικές αμέσως μετά … Θυμάμαι όμως και τα πρώτα σχόλια όταν έβγαλα το πρώτο μου τραγούδι .. όταν παρουσίασα την πρώτη μου εκπομπή , όταν έπαιξα σε μια σειρά .. όταν ανέβηκα στο σανίδι .. όταν έμαθα πιάνο!

Α ναι θα μου πεις.. έτσι είναι αυτή η δουλειά.. θέλει γερό στομάχι να αντέχεις! Ήρθε λοιπόν στη ζωη μου αυτός ο αγγελος που λέγεται Βυρωνας , να με κανει να καταλάβω ότι είμαι πολύ πιο δυνατή απ όσο νομίζω .. να με κανει καλύτερο άνθρωπο και να μου μαθει ένα σωρό πράγματα .. Δε θα σταματήσω ποτέ να ονειρεύομαι».

Δείτε παρακάτω τη σπάνια φωτογραφία με τον Βύρωνα και την ανάρτηση - ξέσπασμά της!

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Στικούδη: Με το πιο girly φόρεμα που έχεις δει! Η απίθανη σιλουέτα της

Κατερίνα Στικούδη: Άλλαξε πάλι τα μαλλιά της γιατί άκουσε τους followers! Μία άλλη στο J2US απόψε!

Κατερίνα Στικούδη: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τα πρώτα γενέθλια του γιου της, Βύρωνα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved