Τόλης Παπαδημητρίου: Η ηλικία, η επιτυχία της Μουρμούρας, η αγάπη του κοινού και το θέατρο
Showbiz

Τόλης Παπαδημητρίου: Η ηλικία, η επιτυχία της Μουρμούρας, η αγάπη του κοινού και το θέατρο

Τον Τόλη Παπαδημητρίου τον απολαμβάνουμε στη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα ενώ είναι και ο ιθύνους νους της εκπομπής Καλό μεσημεράκι αφού γράφει τα κείμενα της εκπομπής που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς. 

Ο 32χρονος Τόλης Παπαδημητρίου λογαριάζεται πια ως ένα δυνατό τηλεοπτικό χαρτί. Νιώθει ότι τελικά τα κατάφερε; «Αλίμονο αν πω “τα κατάφερα!” γιατί αυτό θα σήμαινε αυτόματα ότι δεν έχει άλλο. Παρ’ όλα αυτά, μ’ αρέσει να έχω επιτυχία σ’ αυτό που κάνω. Όπως κι αν μεταφράζεται αυτή. Ίσως ο ρόλος μου στη “Μουρμούρα” να είναι σταθμός, μια προσωπική νίκη. Γιατί πήγα για ένα guest και κατέληξα βασικός ρόλος. Άρα, πέτυχε», λέει και τα μάτια του γελούν με εκείνη τη σκανδαλιάρικη ευχαρίστηση ενός μικρού παιδιού. Έχει ασχοληθεί με την τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο. Ποιο είναι το αγαπημένο του και ποιο το πιο δύσκολο;

«Στον κινηματογράφο έχω κάνει μία διασκευή σεναρίου μόνο, αλλά με τα άλλα δύο έχω ασχοληθεί αρκετά. Και τα αγαπώ και τα δύο και είναι και εξίσου δύσκολα. Αλλιώς το ένα, αλλιώς το άλλο. Πιο δύσκολη εμένα πάντως μου φαίνεται η τηλεόραση. Ίσως το πρωινό ξύπνημα. Ίσως οι τόσοι παράγοντες που δεν μπορείς να ελέγξεις. Ίσως που το feedback του κοινού δεν είναι άμεσο. Δεν ξέρω».

Πώς είναι η συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά; Θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο μιας δικής του τηλεοπτικής εκπομπής;

«Φέτος διανύουμε τον τέταρτο χρόνο στο “Καλό Μεσημεράκι ”. Άρα η συνεργασία πάει καλά. Και με τον Νίκο και με όλα τα παιδιά στην εκπομπή. Σε τέτοιες ταχύτητες που δουλεύουμε τόσο καιρό δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Τώρα, σε ό,τι αφορά μια δική μου τηλεοπτική εκπομπή, δεν το αποκλείω. Αν ήταν κάτι βραδινό με πλάκα και ελευθερία, γιατί όχι; Αρκεί να είχε τη θεατρικότητα που μου αρέσει». Όσο για το φαινόμενο της «Μουρμούρας», που φέτος συνεχίζει για δέκατη σεζόν: «Νομίζω ότι οφείλεται στη χημεία των ανθρώπων που δουλεύουν και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Οι ηθοποιοί είναι όλοι εξαιρετικοί. Τα σενάρια καλοδουλεμένα. Όλοι εργάζονται τόσα χρόνια με αγάπη. Και πάνω απ ’ όλα οι χαρακτήρες που έχουν διαμορφωθεί. Αυτοί νομίζω είναι η επιτυχία. Το κοινό αγαπάει τον κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά, τον νιώθει δικό του άνθρωπο. Και μεγαλώνει μαζί του».

Πηγή: Gala

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved