Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Έχω αντιμετωπίσει αθέμιτο ανταγωνισμό»
Showbiz

Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Έχω αντιμετωπίσει αθέμιτο ανταγωνισμό»

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελεάνα Παπαϊωάννου που το ευρύ κοινό είχε γνωρίσει μέσα από το Fame Story.

Η ίδια μίλησε για τις συνεργασίες της και για τον Γιάννη Σπανό, στον οποίο όπως είπε, χρωστάει πολλά!

  • Μία από τις πρώτες συνεργασίες σου στη δισκογραφία ήταν με τον αξέχαστο Γιάννη Σπανό. Τι θυμάσαι από εκείνον;

Ο Γιάννης Σπανός για μένα είναι όλη μου η εφηβεία, η αγνότητα, η αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι. Του χρωστώ αιώνια ευγνωμοσύνη και τον αγαπώ βαθιά. Μιλάμε για έναν συνθέτη μετεράστια καλλιτεχνική αξία και έναν πολύ σπουδαίο και ακομπλεξόριστο άνθρωπο, ο οποίος ήθελε να ακούει τον σφυγμό της νεολαίας... Δεν έχω γνωρίσει άλλον σαν τον Σπανό στον καλλιτεχνικό χώρο. Ήταν και λίγο φιλόσοφος της ζωής, είχε μοναδικό χιούμορ... Σπάνιος!

  • Αντιμετώπισες αθέμιτο ανταγωνισμό τη νύχτα; Να σου χαμηλώνουν μικρόφωνα, να σου μειώνουν προγράμματα...

Ναι, καλέ, αυτά συμβαίνουν συχνά. Συμβαίνουν, μάλιστα, από αυτούς που δεν φαντάζεσαι. Πιο μικρή στενοχωριόμουν όταν γινόταν κάτι τέτοιο, ειδικά από ανθρώπους... υπεράνω υποψίας. Μετά άρχισα να το διασκεδάζω, γιατί θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια ένας άνθρωπος που έχει ένα «χι» μεγάλο όνομα να θέλει διακαώς να γίνει τόσο... μικρός. Η πλήρης απομυθοποίηση.

  • Κεφάλαιο «οικογένεια». Τι σημαίνει για σένα με λίγες λέξεις;

Όλος μου ο κόσμος, τα πάντα μου! Με φανταζόμουν με οικογένεια από μικρή, γιατί έζησα σε μια αγαπημένη οικογένεια. Μεγαλώνοντας, ωστόσο, και βλέποντας τις σχέσεις γύρω μου, θεώρησα πως δεν ήταν τελικά αυτοσκοπός ο γάμος και τα παιδιά. Όταν γνωριστήκαμε με τον άντρα μου Δημήτρη Βεργίνη, εκείνος ήταν που με ενέπνευσε να θέλω να κάνω οικογένεια, να γίνω μάνα, είπε η Ελεάνα Παπαϊωάννου στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved