Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Όταν έγινα μητέρα, γκρεμίστηκαν όλα και χτίστηκαν ξανά»
Showbiz

Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Όταν έγινα μητέρα, γκρεμίστηκαν όλα και χτίστηκαν ξανά»

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου σε πρόσφατη συνέντευξή της σε καθημερινή εφημερίδα μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για το νέο της ρόλο, αυτόν της μητέρας!

  • Πώς ένιωσες με τον ρόλο της μητέρας; Αλλαξε κάτι μέσα σου;

Γκρεμίστηκαν όλα και χτίστηκαν ξανά. Το εγώ εξαφανίστηκε, άλλαξε το είναι μου ολόκληρο, η κοσμοθεωρία μου, ό,τι θεωρούσα δεδομένο μετατοπίστηκε όλο... Γειώθηκα τελείως διαφορετικά, ένιωσα απίστευτη ευθύνη και αγάπη, μια αγάπη ανιδιοτελή, που αν δεν είσαι γονιός δεν μπορείς να την αντιληφθείς.

  • Τα τελευταία χρόνια έρχονται στο φως όλο και περισσότερα εγκλήματα με θύματα μικρά παιδιά. Τι έχουμε κάνει λάθος ως κοινωνία;

Σίγουρα έχουμε κάνει πολλά λάθη ως κοινωνία, πρέπει να δούμε λίγο την παιδεία μας, από τα σχολεία, τις οικογένειες, τις σχολές γονέων που θα έπρεπε να υπάρχουν. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για γονείς, δυστυχώς ή ευτυχώς... Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν είσαι καλός άνθρωπος αν δεν κάνεις για γονιός. Επίσης, αν έχουμε ανθρώπους στον κύκλο μας, στη γειτονιά μας, που αντιλαμβανόμαστε πως έχουν σοβαρά προβλήματα, ψυχολογικά, νοσηρά, πρέπει κάτι να κάνουμε. Δεν μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να δρουν ανενόχλητοι, να βιάζουν, να σκοτώνουν γυναίκες, παιδιά, ζώα. Δεν γίνεται να ζούμε έτσι.

  • Φέτος σε βρίσκουμε πάλι στο Περιβόλι του Ουρανού με τους Χρήστο Νικολόπουλο, Πίτσα Παπαδοπούλου και Στέλιο Διονυσίου...

Για μένα ήταν όνειρο ζωής να συνεργαστώ με τους συγκεκριμένους ανθρώπους, ο Χρήστος Νικολόπουλος είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή λαϊκός συνθέτης, ένας γλυκός και ταπεινός άνθρωπος. Η τιμή και η χαρά μου που με επέλεξε είναι μεγάλες, του είμαι ευγνώμων. Για την Πίτσα Παπαδοπούλου τι να πω; Είμαι ορκισμένη θαυμάστριά της χρόνια, την υπεραγαπώ, είναι η κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια για μένα, χαίρομαι να δουλεύω δίπλα της, γιατί μαθαίνω από αυτήν. Επίσης έχει «δολοφονικό» χιούμορ και δεν της φαίνεται, γελάμε απίστευτα. Όσο για τον Στέλιο Διονυσίου, ένας πολύ αγαπημένος φίλος, νομίζω ένας επάξιος συνεχιστής του ονόματος του, περνάμε καλά γιατί έχει πολύ χαβαλέ... Είμαι χαρούμενη που είμαι για δεύτερη χρονιά σε αυτό το σχήμα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, είπε η Ελεάνα Παπαϊωάννου στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved