Χαρά Παππά: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της: «Έτρωγα πάρα πολύ μέχρι που δεν μπορούσα να αναπνεύσω»
Showbiz

Χαρά Παππά: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της: «Έτρωγα πάρα πολύ μέχρι που δεν μπορούσα να αναπνεύσω»

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας, μίλησε η Χαρά Παππά. Σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων το μοντέλο που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε, τα επεισόδια βουλιμίας, για την σχέση με τον σύντροφό της αλλά και για το αν τη βοήθησε η συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων.

«Η τελειομανία μου με αγχώνει, οτιδήποτε στην καθημερινότητά μου με αγχώνει και εξαιτίας του άγχους μου έχω φτάσει σε πάρα πολύ κακό σημείο, την κατάθλιψη. Έχω μιλήσει κιόλας γι’ αυτό στο παρελθόν. Δεν έλεγα ποτέ όχι, προσπαθούσα πάντα να ευχαριστώ τους πάντες και έχω τρελές απαιτήσεις από τον εαυτό μου.

Το χειρότερο συναίσθημα είναι το κενό. Δεν ελπίζεις τίποτα, δεν ονειρεύεσαι τίποτα, δεν περιμένεις τίποτα από τη ζωή σου… Πάθαινα επεισόδια που μπορεί να έτρωγα πάρα πολύ μέχρι να με πονέσει το στομάχι μου και να μη μπορώ να αναπνεύσω. Η ψυχοθεραπεία με βοήθησε να πάρω ανάσα. Βρήκα όρεξη για ζωή», είπε και συνέχισε:

«Ήμουν τόσο χάλια εκείνη την περίοδο που έψαχνα να βρω μια διέξοδο να πιαστώ από κάπου. Στο κομμάτι του μόντελιγνκ δε νομίζω ότι με βοήθησε τόσο το GNTM. Περισσότερο βοήθησε στα social media».

Αναφορικά με τους κριτές και τις σχέσεις που έχει σήμερα, είπε πως:

«Όντως δεν υπήρχε το ενδιαφέρον από τους κριτές μετά το GNTM. Βλέπω άλλα talent show που οι κριτές μετά προωθούν τα παιδιά τους. Εγώ δεν ένιωσα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν υπήρξαν σχέσεις μετά το show, εκτός από τη Ζενεβιέβ και την κυρία Χριστοπούλου που ήταν δυο άνθρωποι που ήταν πιο κοντά μας».

Δες το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Αποκαλυπτική η Χαρά Παππά: «Έχω κουραστεί να ξυπνάω έτσι τα τελευταία 12 χρόνια. Είναι πολύ δύσκολο»

Χαρά Παππά: Η μετακόμιση με τον σύντροφό της, Στέφανο- Είναι full in love και δεν το κρύβουν!

Χαρά Παππά: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της που ετοιμάζεται να... συγκατοικήσει (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved