Λάουρα Νάργιες: Ποζάρει αγκαλιά με τον 40 ημερών γιο της- Είναι  η πιο τρυφερή μανούλα!
Showbiz

Λάουρα Νάργιες: Ποζάρει αγκαλιά με τον 40 ημερών γιο της- Είναι η πιο τρυφερή μανούλα!

Η Λάουρα Νάργιες είναι η πιο ευτυχισμένη μανούλα, μιας και στις 21 Σεπτεμβρίου έγινε για πρώτη φορά μανούλα και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. 

Με τον Χρήστο Σαντικάι είναι πολύ ερωτευμένοι και έχουν δημιουργήσει πλέον μια υπέροχη οικογένεια, με τον μικρό Αλέξανδρο να τους έχει κλέψει την καρδιά και να μην ξεκολλούν στιγμή από δίπλα του.

Το απόγευμα της Δευτέρας (31-10) η Λάουρα Νάργιες δημοσίευσε ένα απίθανο ποστ, με το οποίο και έλεγε ότι ο μικρούλης της είναι πλέον σαράντα ημερών και μάλιστα πραγματοποίησαν σαν οικογένεια την πρώτη τους κοινή έξοδο στην εκκλησία, μιας και ήθελαν να πάρει το παιδάκι τους ευχή.

«Σαρανταρίσαμε σήμερα στο «λιμάνι» μας στο «μικρό Παρίσι», και διαβαστήκαμε στην αγαπημένη μας εκκλησία! Πόσο ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή 💙 Άξιζε με τα παραπάνω φυσικά το πολύωρο (και πρώτο) μας ταξίδι έως εδώ, και απ ότι καταλαβαίνω του αρέσουν πάρα μα πάρα πολύ οι βόλτες!!!» είχε γράψει πριν από λίγες ώρες στην λεζάντα της δημοσίευσής της.

Σήμερα (1-11) η Λάουρα Νάργιες δημοσίευσε ένα απίθανο story στο Instagram με τον μικρούλη της να είναι στην αγκαλιά της και εκείνη να τον φιλά πολύ γλυκά στα μαγουλάκια του!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved