Κατερίνα Παπουτσάκη:  Η πρώτη ανάρτηση μετά τις φήμες χωρισμού
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις φήμες χωρισμού

Η όμορφη πρωταγωνίστρια στο ποστ της έκανε αναφορά στην πρόσφατη live εμφάνισή της στο Σταυρό του Νότου θέλοντας να ευχαριστήσει τόσο τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό της όσο και τους συνεργάτες της.

«Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να εκφράσουν τη χαρά μου… Ευχαριστώ την μπάντα μου, αυτά τα απίστευτα μουσικά αστέρια, που απολαύσαμε μαζί την κάθε στιγμή και διασκεδάσαμε μέσα από την καρδιά μας! Ενωμένοι και αγαπημένοι», έγραψε η ίδια.

Η Κατερίνα εξάλλου πάντα κρατούσε την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θέλοντας να την προστατέψει.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς μετά από δέκα χρόνια γάμου χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται ή να διαψεύδεται από τους ίδιους.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην πρόσφατη εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη στο Σταυρό του Νότου, ο Παναγιώτης Πιλαφάς δεν ήταν στο πλευρό της ενώ οι φήμες ενισχύθηκαν με το unfollow που έκανε ο ένας στον άλλον χωρίς όμως να έχουν αφαιρεθεί από τους λογαριασμούς τους οι κοινές τους φωτογραφίες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν, η ηθοποιός δεν έκανε καμία αναφορά στον σύζυγό της. Το σίγουρο είναι πως βασική προτεραιότητα και των δυο είναι η ηρεμία και η ψυχική γαλήνη των παιδιών τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved