Σπύρος Μπιμπίλας: «Όποιος θέλει να δουλέψει με τον Κιμούλη είναι δικαίωμά του...»
Showbiz

Σπύρος Μπιμπίλας: «Όποιος θέλει να δουλέψει με τον Κιμούλη είναι δικαίωμά του...»

Super Κατερίνα: Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Ποντικοπαγίδα και έκανε δηλώσεις στις κάμερες.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο. Κάτι που έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες.

«Είναι μία περίεργη υπόθεση αυτή με τον Γιώργο Κιμούλη, όπου το ΣΕΗ θα προσπαθήσει να βρει και το δίκιο του και το δίκιο των ανθρώπων που δουλεύουν μέσα στο σωματείο. Έχουν γίνει ήδη ανταγωγές, κάνουμε άμυνα στην ουσία. Έχει ζητήσει πολλά χρήματα», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και συνέχισε:
«Δεν ξέρω τι θα γίνει στα δικαστήρια. Πάντως ο κύριος Κιμούλης έχει διαγραφεί από το Σωματείο, ενώ είχε επανεγγραφεί παράτυπα, γιατί είχε ξαναδιαγραφεί πριν από 20 χρόνια. Αυτό κάτι λέει».

Για τη θεατρική επιστροφή του ηθοποιού στο θέατρο είπε: «Ο κύριος Κιμούλης δεν έχει διωχθεί ποινικά. Έχει διωχθεί πειθαρχικά, διότι παρέβη κάποιους κανόνες που υπάρχουν στο καταστατικό και δημιούργησε μία αντισυναδελφική συμπεριφορά. Αυτό δε σημαίνει ότι δε δουλεύει. Έχει κάθε δικαίωμα να δουλεύει. Τώρα όποιος θέλει να δουλέψει μαζί του είναι δικαίωμά του. Αν θέλει να δημιουργήσει κάποιες εντυπώσεις στο κοινό, δεν ξέρω πώς θα το πάρει ο κόσμος».

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μου γίνει τέτοια πρόταση, γιατί 45 χρόνια που είμαστε σε αυτόν τον χώρο δε μου έγινε ποτέ. Γιατί να μου γίνει τώρα;», είπε απαντώντας στην ερώτηση εάν θα ξανασυνεργαζόταν μαζί του.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved