Γαρμπή – Ρέμος: Το gossip-tv.gr στο πριβέ πάρτι τους για την έναρξη του NOX
Showbiz

Γαρμπή – Ρέμος: Το gossip-tv.gr στο πριβέ πάρτι τους για την έναρξη του NOX

O Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή συνεργάζονται μετά από 25 χρόνια στη σκηνή του Nox από το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και διοργανώθηκε ένα πριβέ πάρτι στο Privilege με αφορμή αυτή τη συνύπαρξή τους!

Οι δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες ετοίμασαν μία συνύπαρξη επί σκηνής γεμάτη ενθουσιασμό, πολλά ντουέτα, show, εκπλήξεις και ένα εντυπωσιακό live που θα θες να το δεις ξανά και ξανά!

Στο prive πάρτι οι δύο τραγουδιστές ήταν ευδιάθετοι και δεν έλειψαν τα πειράγματα ανά μεταξύ τους!

Μάλιστα, κάποια στιγμή στο πάρτι η Καίτη τονίζει: «Αυτό που βλέπετε είναι πολύ αληθινό, αλλά αυτό δεν συμβαίνει στους συναδέλφους μας. Ό, τι βλέπετε με τον Αντώνη είναι καθαρή αγάπη, η αγκαλιά μας, τα φιλιά μας, ο σεβασμός μας ο ένας προς τον άλλον… Πιστεύω ότι είμαστε οι μοναδικοί που είμαστε αγαπημένοι έτσι »!

Και ο Ρέμος που είναι γνωστό πειραχτήρι, της είπε: «Και σε άλλα μαγαζιά αγαπιούνται…» κάνοντας την τραγουδίστρια να γελάσει!

Και οι δύο καλλιτέχνες στο πάρτι τόνισαν ότι είναι η ωραιότερη συνεργασία τους!

Δύο φίλοι, δύο δυνατές φωνές συναντιούνται ξανά, σχεδόν 25 χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία που άφησε εποχή, για να χαρίσουν στο κοινό νύχτες που θα μείνουν αξέχαστες.

Ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε για την συνεργασία με την Καίτη Γαρμπή: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μετα από 25 χρόνια βρεθήκαμε ξανά με την Καίτη Γαρμπή. Η Καίτη μου άπλωσε το χέρι στα πρώτα μου βήματα , με πίστεψε και με στήριξε».

«Ο Αντώνης είναι το καλύτερο παιδί και ο πιο μεγάλος καλλιτέχνης, ξέρει να σέβεται το συνάδελφο του και να τον βάζει σε μια θέση καλύτερη από τη δική του» τόνισε η Καίτη Γαρμπή!

Το πάρτι έγινε στο Privilege και... «Όλα αρχίζουν ξανά» στο NOX κάθε Σάββατο στις 23:00 και Κυριακή στις 22:00

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved