Ανδριολάτου: Η ηλικία, οι σπουδές στη δημοσιογραφία, η μεγάλη απόφαση και το modeling
Showbiz

Ανδριολάτου: Η ηλικία, οι σπουδές στη δημοσιογραφία, η μεγάλη απόφαση και το modeling

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στον χώρο της υποκριτικής που φέτος την βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro».

Η ίδια από μικρή ηλικία έχει καταφέρει να μαγνητίσει τα βλέμματα, με την ομορφιά της, αλλά και με το ταλέντο της, τόσο στην υποκριτική, όσο και στο μόντελινγκ. Η ηθοποιός σε ηλικία 26 ετών έχει καταφέρει να χαράξει τον δικό της επαγγελματικό δρόμο.

Αλήθεια, στην Αθήνα πρωτοήρθες για να γίνεις ηθοποιός;

Τελείωσα το σχολείο στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησα να σπουδάζω Δημοσιογραφία και ΜΜΕ. Όμως τελικά αποφάσισα πως ήθελα να φύγω στο εξωτερικό, να συνεχίσω το μόντελινγκ που είχα ξεκινήσει από την εφηβεία μου. Γύρισα λοιπόν για να κάνω έναν γκεστ ρόλο σε μια σειρά που γυριζόταν τότε στην Κύπρο, χωρίς να είμαι ηθοποιός. Τελικά, το γκεστ έγινε τρία χρόνια, έζησα στην Κύπρο και μετά ήρθα στην Αθήνα. Αποφάσισα να μη δουλέψω άλλο και να σπουδάσω θέατρο.

Η υποκριτική ήταν ένα δίχτυ ασφαλείας για την ημέρα που θα τελειώσει το μόντελινγκ;

Όχι, δεν σκέφτηκα ότι το μόντελινγκ τελειώνει και πρέπει να κάνω κάτι άλλο. Ερασιτεχνικά έπαιζα θέατρο στο σχολείο. Είχαμε κάνει τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη θυμάμαι. Πάντα μου άρεσε να συμμετέχω στις παραστάσεις, αλλά δεν το 'χα σκεφτεί ποτέ να γίνω ηθοποιός. Το μόνο που ήθελα ήταν να δοκιμάζω πράγματα. Όταν δοκίμασα λοιπόν την υποκριτική, όλα τα άλλα ξαφνικά πήγαν στην άκρη. Ακόμα δουλεύω ως μοντέλο, αλλά η δουλειά και προτεραιότητά μου είναι πλέον η υποκριτική. Γι' αυτό και ήθελα να τη σπουδάσω. Ήθελα να μπω σε ένα πλαίσιο. Να αποδομήσω πλήρως τον εαυτό μου για να τον δομήσω ξανά από την αρχή και να μάθω. Σαν μικρό παιδί.

Και πώς είναι τα πράγματα στην υποκριτική; Καλύτερα ή χειρότερα απ' όσο τα φανταζόσουν;

Δεν την είχα κάπως στο μυαλό μου την υποκριτική. Μπήκα με πολύ καθαρό βλέμμα στη Σχολή του Ωδείου Αθηνών και ήμουν έτοιμη και διαθέσιμη να κάνω ό,τι μου ζητηθεί για να επικοινωνήσω με την ομάδα. Κι ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Είχα υπέροχους ανθρώπους μαζί μου. Τελείωσα τις σπουδές μου πέρυσι.

Η εξωτερική ομορφιά σου, η εικόνα σου, πιστεύεις ότι μπορεί κάποια στιγμή να γίνει εμπόδιο για τη δουλειά σου; Φοβάσαι μήπως τυποποιηθείς ως η ωραία;

Καθόλου. Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου, για παράδειγμα, μου έχει δώσει την ευκαιρία να δείξω στοιχεία από το βάθος του χαρακτήρα μου στην παράσταση «Μοτέλ» που παίζουμε από πέρυσι στο Θέατρο Τέχνης της οδού Φρυνίχου. Αλλά στην πραγματικότητα πιστεύω ότι όλες οι δουλειές έχουν τις στιγμές τους. Και με τον Χριστόφορο δείχνω άλλες ποιότητες. Όχι όμως επειδή πρέπει να δείξω άλλες ποιότητες, αλλά επειδή μου δίνεται η ευκαιρία μέσα από τους ρόλους να πω την ιστορία ενός χαρακτήρα.

Αυτό δεν είναι καμιά φορά τρομακτικό;

Θα το έλεγα γοητευτικό. Πιο πολύ με τρομάζουν οι άνθρωποι της αληθινής ζωής παρά οι ρόλοι.

Γιατί;

Γιατί η αλήθεια είναι σπάνια και δύσκολη. Και γιατί ζούμε σε έναν κόσμο που δεν ξέρεις αν ο άλλος είναι δίπλα σου επειδή εκτιμά την ψυχή σου ή το κάνει ωφελιμιστικά. Έχω βιώσει την προδοσία από πολύ κοντινά μου πρόσωπα και είναι κάτι που ειλικρινά δεν θα ήθελα να ξαναζήσω.

Πηγή: Gala

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved