Μυρτώ Αλικάκη:«Στην εποχή που ζούμε το να βρεις σύντροφο είναι δύσκολο σε κάθε ηλικία»
Showbiz

Μυρτώ Αλικάκη:«Στην εποχή που ζούμε το να βρεις σύντροφο είναι δύσκολο σε κάθε ηλικία»

Αφοπλιστική, ειλικρινής και τολμηρή, προτιμά ρόλους που της παρέχουν αυτό που επιζητάς συνεχώς στην υποκριτική: την ευχαρίστηση.

Την Μυρτώ Αλικάκη φέτος την απολαμβάνουμε μέσα από την σειρά, Μαύρο Ρόδο και μέσα από την θεατρική παράσταση, «Τέλειοι Ξένοι». Με αφορμή αυτά, η ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συντροφικότητα και δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της.

Νιώθω πως είσαι άλλος άνθρωπος από εκείνη την περίοδο της Αναστασίας. Είσαι πιο κοινωνική και έξω καρδιά.

Όντως. Τότε ήμουν πιο κλειστή. Μετά από τόσα χρόνια στη δουλειά, έχω συνηθίσει και μπορώ να απολαύσω.

Από την Αναστασία μέχρι την Κασσιανή έχουν περάσει τρεις δεκαετίες. Έκανες τα όνειρα σου πραγματικότητα;

Ναι, σε γενικές γραμμές είμαι πολύ χαρούμενη, νιώθω ότι πραγματοποιήθηκαν τα όνειρά μου. Ένα βασικό ήταν να καταφέρω να κάνω τη δουλειά που αγαπώ, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπήρχαν και στιγμές απογοήτευσης. Είναι σημαντικό ότι εξακολουθεί η δουλειά αυτή να σου διεγείρει τη φαντασία και να με ευχαριστεί. Προσπαθώ να αλλάζω και να μην κάνω ίδια πράγματα - ακόμα και τα μαλλιά μου αλλάζω συχνά. Και σε προσωπικό επίπεδο έχω κάνει τα βασικά: απέκτησα οικογένεια, παιδιά, έχω μια καλή σχέση με τον πατέρα των παιδιών μου, έχω καλούς φίλους, απολαμβάνω τη ζωή.

Επιζητάς τη συντροφικότητα;

Είναι φορές που την επιθυμώ, αλλά η αλήθεια είναι πως με τόσο πλήρες πρόγραμμα που έχω και τόσο κουρασμένη που είμαι, κοιμάμαι καλύτερα μόνη μου.

Είναι πιο δύσκολο για μια γυναίκα στα 50 να βρει σύντροφο από ό,τι μια γυναίκα στα 30;

Στην εποχή που ζούμε το να βρεις σύντροφο είναι δύσκολο σε κάθε ηλικία. Οι άνθρωποι έχουν γίνει τρομερά ατομιστές, υπάρχει η αίσθηση ότι είμαστε αναλώσιμοι -«αν δεν βρω αυτόν, πάω στον επόμενο* ακούς να λένε- και αυτό ισχύει από τα 25 μέχρι τα 60.

Είσαι άνετη με την ηλικία σου.

Ναι. Μόλις έκλεισα τα 50

Πηγή:OΚ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved