Ιωάννα Σουλιώτη: Η ηλικία, η μητρότητα και οι δύσκολες στιγμές
Showbiz

Ιωάννα Σουλιώτη: Η ηλικία, η μητρότητα και οι δύσκολες στιγμές

Η Ιωάννα Σουλιώτη από την πρώτη στιγμή που μας συστήθηκε φάνηκε πως το άστρο της θα έλαμπε και πως θα είχε μια επιτυχημένη καριέρα. Κι έτσι κι έγινε…

Η ίδια είναι προσγειωμένη και δεν μασάει τα λόγια της σε κάθε της δήλωση, καθώς έχει το θάρρος της γνώμης της. Σε πρόσφατη συνέντευξη της αναφέρθηκε στον επίμονο θαυμαστή, για την στιγμή που λύγισε αλλά και για την σχέση της με τον χρόνο.

Υπήρξε ποτέ περιστατικό με κάποιον επίμονο θαυμαστή σου που μπορεί να σε τρόμαξε;

Κατά καιρούς αλλάζουν και οι επίμονοι θαυμαστές. Στο παρελθόν είχε υπάρξει κάποιος που επέμενε πως είναι αδερφός μου και είχε έρθει κάτω από το σπίτι μου ζητώντας να με δει. Ήταν η πρώτη φορά που ήρθα αντιμέτωπη με τέτοιου είδους σκηνικό και είχα ψιλοτρομάξει. Μετά κάποιος άλλος είχε παρκάρει έξω από το σπίτι μου και δεν έφευγε ούτε για φαγητό. Τώρα υπάρχουν οι γνωστοί stalkers του internet που μπορώ να σου πω πως αυτοί είναι που με τρομοκρατούν περισσότερο. Και αυτό γιατί τα μηνύματά τους είναι τόσο επίμονα που με φέρνουν σε δύσκολη θέση. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς ένας άνθρωπος απαιτεί από κάποιον που δεν ξέρει, έστω την εικονική του φιλία.

Είσαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν στον Θεό; Ποιο είναι το μεγαλύτερο θαύμα που έχεις βιώσει;

Πιστεύω, αλλά δεν είμαι θρησκόληπτη! Κάθε μέρα που ξυπνάω είναι ένα θαύμα!

Αισθάνθηκες ποτέ την ανάγκη να ζητήσεις τη βοήθεια ψυχολόγου για ένα ζήτημα που σε απασχολούσε;

Όχι, ίσως γιατί βρήκα άλλες διεξόδους αυτογνωσίας. Ασχολήθηκα από μικρή με την γιόγκα και τον διαλογισμό, μου άρεσαν από όταν θυμάμαι τον εαυτό και συνεχίζω να διαβάζω βιβλία αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης κι έτσι δεν χρειάστηκε να αποταθώ σε κάποιο ψυχολόγο.

Τι ήταν που σε οδήγησε στο να κόψεις τελείως το κρέας;

Έχω κόψει το κρέας εδώ και έξι χρόνια, δεν μου λείπει καθόλου και άλλωστε η κατανάλωση ειδικά κόκκινου κρέατος είναι η νούμερο ένα αιτία της περιβαλλοντολογικής μας καταστροφής. Οπότε δεν κάνει κακό μόνο στον εαυτό μας η κατανάλωση κόκκινου κρέατος, αλλά και στον πλανήτη. Ο περισσότερος κόσμος κακώς έχει συνδυάσει ως τη μοναδική πηγή πρωτεΐνης το κρέας, υπάρχουν τεράστιες πηγές φυτικής πρωτεΐνης, όπως είναι τα μανιτάρια, τα φασόλια, το φακόρυζο κα.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου που αισθάνθηκες για πρώτη φορά να λυγίζεις;

Λυγίζω συνέχεια, αλλά δεν σπάω! Κάθε φορά που νιώθω να πέφτω κάθομαι για λίγο εκεί το φιλοσοφώ, το απολαμβάνω και μετά ανασηκώνομαι γεμάτη ενέργεια και έτοιμη για καινούριες εμπειρίες.

Ποια είναι η σχέση σου με τον χρόνο; Πώς αντέδρασες όταν είδες την πρώτη ρυτίδα;

Η σχέση μας με τον χρόνο είναι η μόνη σχέση που δεν θα μας εγκαταλείψει ποτέ. Όσο πιο γρήγορα συμφιλιωθούμε με αυτό τόσο πιο εύκολα θα αποδεχθούμε και τα σημάδια του. Στην αρχή λοιπόν και όταν βλέπω κάτι καινούργιο που έχει ζωγραφίσει πάνω μου, φρικάρω, ξυπνάω και κοιμάμαι με την έννοια της καινούργιας ζωγραφιάς και της νέας μου εικόνας για μερικές μέρες και μετά την κάνω δική μου, την αποδέχομαι και την αγαπώ.

Είσαι από τις γυναίκες που είναι ανοιχτές στις πλαστικές επεμβάσεις;

Δεν είμαι δογματική. Αλλά μόλις σου ανέλυσα τη σχέση μου με τον χρόνο. Ελπίζω να μην έρθει η ώρα που αυτό βλέπω στον καθρέφτη με κάνει δυστυχισμένη και με ταλαιπωρεί. Προς το παρόν με αρέσει όπως ο χρόνος γράφει πάνω μου!

Αν έδινες έναν τίτλο στη ζωή σου, ποιος θα ήταν αυτός;

Με τα πόδια στη γη και τα μάτια στον ουρανό. Ή αλλιώς πετώντας γειωμένη.

Τι είναι αυτό που σε κάνει να χαμογελάς;

Η πρώτη σκέψη της ημέρας, πως όλοι οι άνθρωποι που αγαπώ και νοιάζομαι είναι υγιείς.

Ποια είναι τα όνειρά σου για το μέλλον;

Κάθε μέρα μια καινούργια μέρα

Πηγή: Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved