Οι κόρες ηθοποιών έγιναν πρωταγωνίστριες στην tv και κλέβουν τις εντυπώσεις
Showbiz

Οι κόρες ηθοποιών έγιναν πρωταγωνίστριες στην tv και κλέβουν τις εντυπώσεις

Το... DNA μίλησε! Εκτός από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, φαίνεται πως και το «μικρόβιο» της υποκριτικής περνάει από γενιά σε γενιά. Και αυτό έχοντας μεγαλώσει στα πλατό και στις κουίντες του θεάτρου δεν είναι λίγες οι κόρες των Ελλήνων ηθοποιών που αποφάσισαν να ασχοληθούν με την τέχνη αυτή.

Με πείσμα, θέληση και ασταμάτητη δουλειά κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας μας, δείχνοντας αποφασισμένες να διαγράψουν τη δική τους λαμπερή πορεία.

Αφροδίτη Λιάντου

Εκτός από την εντυπωσιακή της ομοιότητα με τη μητέρα της Εβελίνα Παπουλια, η «Μυρτάλη» της «Γη της ελιάς» έχει κληρονομήσει και το υποκριτικό της ταλέντο. Από νωρίς η 24χρονη είχε εκδηλώσει την καλλιτεχνική της φύση σπουδάζοντας στο Λονδίνο Performing Arts, έχοντας κυκλοφορήσει ήδη τα πρώτα της τραγούδια. «Η μητέρα μου μου έχει πει να μην ακούω κανέναν, παρά μόνο το ένστικτό μου», έχει αναφέρει σε συνέντευξη της.

Μαρία Βοσκοπούλου

Στα βήματα της Άντζελας Γκερέκου βαδίζει η κόρη της Μαρία, βγάζοντας εκείνη τον αείμνηστο πατέρα της Τόλη Βοσκόπουλο ασπροπρόσωπους. Η 22χρονη έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερά μας χρόνια- κερδίζοντας τις εντυπώσει. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε ποιες συμβουλές των γονιών της κρατάει· λέει: «“Να προσέχω πού δείχνω εμπιστοσύνη” και “Να είμαι ο εαυτός μου” αλλά ανεξάρτητα από συμβουλές πιστεύω πως ο καθένας μας πρέπει να κάνει τα δικά του βήματα ή και λάθη ενδεχομένως», δήλωσε.

Τζένη Καζάκου

Παρότι κουβαλάει ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία, όχι μόνο (ως κόρη των ηθοποιών Κωνσταντίνου Κοζάκου και Τάνιας Τρύπη. αλλά και ως εγγονή των αείμνηστων Κώστα Κοζάκου και Τζένης Καρέζη είναι διατεθειμένη να βασιστεί μόνο στις δικές της δυνάμεις. Η μελαχρινή καλλονή ξεχώρισε την περσινή σεζόν μέσα από τη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκή «Βαρδιάνος στα οπόρκα» και το κωμικό σίριαλ των Ρέππα-Παπαθανασίου «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα», ενώ φέτος συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία με τον ρόλο της Γεωργίας στη σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των Κυριών»

«Μου φαινόταν περίεργο στην αρχή ότι με συνέκριναν με τη γιαγιά μου. Τζένη Καρέζη. πέρασα μια φάση περίεργη. Είναι άδικο... Τη γιαγιά μου τη θαυμάζω, αλλά το τι θα κάνω εγώ είναι στο δικό μου χέρι. Και δουλειά να πάρω λόγω ονόματος, εγώ θα παίζω εκείνη την ώρα και θα κριθώ εκ του αποτελέσματος», έχει πει.

Δανάη Μιχαλάκη

Ως «Δρόσω» έκλεψε τις καρδιές των τηλεθεατών, ενώ φέτος είναι έτοιμη να υποδυθεί μια χίπισσα από τα Μάταλα στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Η παραλία». Η 30χρονη ηθοποιός είναι ενθουσιασμένη για το ότι σε αυτή τη σειρά θα παίξει μαζί με τον πατέρα της Γιώργο Μιχαλάκη. «Έβλεπα στην τηλεόραση τον πατέρα μου και στο θέατρο τον πατέρα μου, τρύπωνα στα παρασκήνια, ήταν και η μητέρα μου, χορεύτρια και κάποια στιγμή λέω εδώ είμαστε αυτό είναι», έχει πει.

Ηλιάνα Μαυρομάτη

Από το πρώτο επεισόδιο της πολυαναμενόμενης σειράς του ALPHA, «Αυτή η νύχια μένει», η Ηλιάνα κατάφερε να ξεχωρίσει. Με μητέρα τη Λίλα Καφαντάρη και πατέρα τον Βασίλη Μαυρομάτη, από νωρίς ήξερε ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική. «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήμουν μπλεγμένη σε καλλιτεχνικά δρώμενα. Οι γονείς μου, αν και δεν ήθελαν να ακολουθήσω το δικό τους επάγγελμα, είχαν φροντίσει να με στείλουν σε νηπιαγωγείο που είχε καλλιτεχνικές δραστηριότητες», έχει δηλώσει η 33χρονη ηθοποιός.

Μαρία Χάνου

Με γονείς τον Ταξιάρχη Χάνο και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Μαρία έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο σε ηλικία 11 ετών στη σειρά «Μάγισσες της Σμύρνης». Μεγαλώνοντας σπούδασε υποκριτική κερδίζοντας με το σπαθί της τον ρόλο της «Βέλης» στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

«Οι γονείς μου είναι χαρούμενοι όταν βλέπουν ότι κι εγώ είμαι σε ένα περιβάλλον όπου περνώ καλά και κάνω πράγματα δημιουργικά... Παρακολουθούν αυτήν την εξέλιξη, και την επαγγελματική αλλά και την προσωπική, γιατί δυναμώνω μέσα από τη δουλειά μου. με υπερηφάνεια και χαρά», έχει πει η 28χρονη ηθοποιός.

Μαριάννα Κιμούλη

Καρπός του έρωτα του Γιώργου Κιμούλη και της Μαρίας Δαμανάκη, η Μαριάννα είναι αποφασισμένη να αφήσει τη δική της σφραγίδα στην υποκριτική, πρωταγωνιστώντας φέτος στη σειρά του Open «Κόκκινο Ποτάμι».

«Ο πατέρας μου, όταν του είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, μου είπε “καλή τύχη” και να έχω αντοχή... Μου κάνει κριτική μόνο όταν του το ζητήσω εγώ. Νιώθω τυχερή που έχω έναν άνθρωπο τέτοιο, ακόμα κι αν διαφωνώ μαζί του», έχει σε συνέντευξη της, τονίζοντας πως δεν την πειράζει η έντονη κριτική που θα δεχτεί λόγω της σύγκρισης με τον πατέρα της.

Πηγή: Εγω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved