Δανάη Παππά: Το cozy σπίτι στα βόρεια προάστια που ζει με τον σύντροφό της είναι σαν… παλάτι
Showbiz

Δανάη Παππά: Το cozy σπίτι στα βόρεια προάστια που ζει με τον σύντροφό της είναι σαν… παλάτι

Τι και αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της τηλεοπτικής «Θοδώρας» του «Σασμού» είναι πολλές, η Δανάη Παππά δεν χάνει ευκαιρία να ασχοληθεί με το σπίτι της, το οποίο μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από τις σελίδες κάποιου περιοδικού.

Κάθε χώρος του διαμερίσματος της στα βόρεια προάστια φέρει το γούστο και την αισθητική της και μέσα σε αυτό βιώνει μια υπέροχη καθημερινότητα με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη και τον σκύλο τους. Σύμφωνα με πληροφορίες το σπίτι είναι ιδιαίτερα άνετο και φωτεινό, με τη νεαρή ηθοποιό να δημοσιεύει στα social media αρκετά ενσταντανέ μέσα από αυτό, ενθουσιάζοντας τους followers της.

Το τζάκι είναι το κύριο συστατικό σε ένα σαλόνι, οπότε στην ουσία, καθώς εκτός από το ότι κερδίζει us εντυπώσει, διαμορφώνει παράλληλα όλη τη διακόσμησα του χώρου. Στην περίπτωση της Δανάης, η ίδια επέλεξε ένα minimal τζάκι, το οποίο αναδεικνύει ακόμη περισσότερο το μοντέρνο στυλ της. Γύρω από αυτό τις κρύες νύχτες του χειμώνα συγκεντρώνεται με τον σύντροφο και την παρέα της απολαμβάνοντας ένα καλό κρασί. Πάνω από το τζάκι βρίσκεται ένας εντυπωσιακός και πολύχρωμος πίνακας που δίνει στον χώρο μια... καλλιτεχνική πινελιά, ενώ δίπλα στον τοίχο είναι τοποθετημένη μια... γιγαντοοθόνη προκειμένου να απολαμβάνουν στο έπακρο τα επεισόδια του «Σασμού».

Στην είσοδο του μπαλκονιού η Δανάη έχει τοποθετήσει αν στρογγυλό ξύλινο τραπεζάκι και μια άνετη πολυθρόνα, προκειμένου να απολαμβάνει το πρωινό της αγναντεύοντας την θέα. Μάλιστα φροντίζει η ίδια τα αγαπημένα της λουλούδια, τα οποία φύτεψε μαζί με τον σύντροφό της στη βεράντα.

Η κρεβατοκάμαρα της Δανάης και του Λάμπρου είναι σε γήινες αποχρώσεις, με την παράσταση να κλέβει το υπέρδιπλο κρεβάτι. Όσον αφορά τις ντουλάπες αυτές είναι σε σκούρες αποχρώσεις που ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα, ενώ για να δώσει μια vintage νότα στον χώρο, η Δανάη έχει τοποθετήσει ένα κλασικό κομοδίνο, το οποίο έχει βάψει σε ένα έντονο γαλάζιο χρώμα. Τα ξύλινα πατώματα δίνουν μια ζεστασιά και μια διαχρονικότατα στο σπίτι και αυτό είναι κάτι που επιθυμούσαν τόσο η Δανάη όσο και ο Λάμπρος. Στο σαλόνι σε περίοπτη θέση βρίσκεται ένας μαύρος μπουφές ο οποίος «φιλοξενεί» όλα τα αναμνηστικά του ζευγαριού από τα ταξίδια που έχει πραγματοποιήσει.

Στην κουζίνα η αντίθεση των σκούρων ξύλινων ντουλαπιού και του λευκού πάγκου δημιουργεί την απόλυτη αρμονία, με την Δανάη κάθε φορά που μπαίνει στο βασίλειο της, όπως το αποκαλεί να μεγαλουργεί πεντανόστιμες συνταγές.

Μπορεί το σαλόνι του ζευγαριού να είναι μίνιμαλ, όμως ο αντικέ καθρέφτης με τη χρυσή κορνίζα προσδίδει αίσθηση πολυτέλειας μαγνητίζοντας τα βλέμματα των επισκεπτών.

Δείτε στην gallery το σπίτι της:

Πηγή: Εγω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved