Άγγελος Λάτσιος: Στα μπουζούκια ο γιος της Μενεγάκη – Διασκέδασε στη νονά του, Νατάσα Θεοδωρίδου!
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Στα μπουζούκια ο γιος της Μενεγάκη – Διασκέδασε στη νονά του, Νατάσα Θεοδωρίδου!

Ο Άγγελος Λάτσιος το βράδυ της Παρασκευής επέλεξε με τους φίλους του να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά, η νονά του Νατάσα Θεοδωρίδου!

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Νατάσα Θεοδωρίδου κρατούν μεταξύ τους μία πολύ τρυφερή σχέση που κρατάει από τότε ακόμα που εκείνος ήταν μωρό παιδί μιας και η τραγουδίστρια είναι νονά του μοναχογιού της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Άγγελος λατρεύει τη νονά του και το ίδιο και η τραγουδίστρια υπεραγαπά το βαφτιστήρι της και έχουν αναπτύξει μία υπέροχη σχέση.

Να σας θυμίσουμε ότι η βάφτιση του γιου της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είχε γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου του 2003 και φυσικά υπήρξε ένα από τα κοσμικά γεγονότα εκείνων των ημερών. Η νονά Νατάσα από τότε βρίσκεται στο πλευρό του βαφτισιμιού της μιας και εκείνη του έχει μεγάλη αδυναμία.

Να θυμίσουμε ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον τότε σύζυγό της Ανδρέα Φουστάνο είχαν παντρέψει την Ελένη με τον Λάτσιο και όπως ορίζει η ελληνική παράδοση, το πρώτο παιδί δίνεται στους κουμπάρους του ζευγαριού για να "λυθούν" τα χέρια τους μετά το "δέσιμο" από τα στέφανα.

Αυτή η συγγένεια που γεννήθηκε από μια κουμπαριά, έγινε μία πολύ δυνατή αγάπη που όσο προχωράει ο καιρός, γίνεται όλο και πιο ουσιαστική και αληθινή, όπως έχει αποδειχθεί!

Έτσι, λοιπόν χθες 4 Νοεμβρίου ο Άγγελος διασκέδασε στη νονά του που εμφανίζεται με τον Γιώργο Κακοσαίο στην Ακτή Πειραιώς.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved