Κόνι Μεταξά: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη!
Showbiz

Κόνι Μεταξά: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη!

Η Κόνι Mεταξά λατρεύει τα ταξίδια και κάθε νέα φωτογραφία που δημοσιεύει είναι το κάτι άλλο. Μάλιστα από το καλοκαίρι έχει ταξιδέψει σε πολλούς μαγικούς προορισμούς και το έχει απολαύσει και με το παραπάνω!

Το περασμένο καλοκαίρι, η τραγουδίστρια ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Μάριο Καπότση και από εκείνη τη στιγμή, ο ένας απολαμβάνει την παρέα του άλλου.

Η Κόνι Μεταξά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα προσωπικά της προφίλ στα social media και η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά δημοσιεύει περιεχόμενο τόσο από την καθημερινότητά της, όσο και και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μιας και είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού. Η ίδια, όπως μπορούμε να αντιληφθούμε μέσα από μια γρήγορη ματιά στο Instagram της λατρεύει τα ταξίδια και φροντίζει πάντα να μας δείχνει το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό.

Το απόγευμα του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το πρόσφατο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη, με την ίδια να ποζάρει χαμογελαστή, δείχνοντας στους followers της το πόσο πολύ απολαμβάνει τη στιγμή!

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved