Βασίλης Μπισμπίκης: Ο έρωτάς του δεν κρύβεται- Η in love ανάρτηση για την Δέσποινα Βανδή!
Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης: Ο έρωτάς του δεν κρύβεται- Η in love ανάρτηση για την Δέσποινα Βανδή!

Ο Βασίλης Μπισμπίκης "αποθέωσε" την σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή για το νέο look που είδαμε στο σημερινό live show του J2US, μιας και... τρομάξαμε να την γνωρίσουμε!

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή ζουν τον έρωτά τους τους τελευταίους μήνες και δεν το κρύβουν, μιας και τα στιγμιότυπά τους από τις κοινές τους εξόδους γίνονται πλέον όλο και περισσότερα.

Το βράδυ του Σαββάτου (5-11) η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε στο live show του J2US με αλλιώτικη εμφάνιση, μιας και επέλεξε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της, μόνο για σήμερα. Η ίδια έδειχνε να έχει κόψει τα μαλλιά της αρκετά κοντά και αδιαμφισβήτητα το συγκεκριμένο look της πήγαινε πάρα πολύ, μιας και τόνιζε τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου της τραγουδίστριας.

Φυσικά, αυτήν την αλλαγή δεν δίστασε να σχολιάσει και ο παρουσιαστής του σόου, Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος πίστεψε πραγματικά ότι είναι το νέο της κούρεμα. Ο σύντροφος της τραγουδίστριας, Βασίλης Μπισμπίκης, με τον οποίο και δηλώνουν μεταξύ τους άκρως ερωτευμένοι, ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το συγκεκριμένο look της Δέσποινας Βανδή, ενώ πάνω στην φωτογραφία έβαλε και μια κόκκινη καρδούλα!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved