Showbiz

Χριστίνα Βραχάλη - Παύλος Πιέρρος: Χώρισαν μετά από έναν χρόνο σχέσης!

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Βραχάλη και ο ηθοποιός Παύλος Πιέρρος δεν είναι πια μαζί.

Έπειτα από περίπου έναν χρόνο σχέσης, ο χωρισμός τους αιφνιδίασε ακόμη και τον στενό κύκλο τους, αφού, όπως φαίνεται, ήρθε ξαφνικά. Εκτός από τη διαγραφή των κοινών φωτογραφιών τους στο Instagram, ο ένας έχει κάνει ήδη unfollow τον άλλον, γεγονός ενδεικτικό ενός μάλλον ταραχώδους επιλόγου. Αυτή τη σεζόν ο Παύλος Πιέρρος συμμετέχει στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι».

Η Χριστίνα Βραχάλη συνεχίζει μέχρι σήμερα στο αθλητικό ρεπορτάζ του Open, όπου παρουσιάζει επίσης την εκπομπή «ΟΠΑΠ game time», είναι podcaster, ενώ παράλληλα διδάσκει δημοσιογραφία σε ιδιωτικά ΙΕΚ. Love story Οι δυο τους γνωρίστηκαν πέρυσι στο Open, όταν ο ηθοποιός συμμετείχε στο σίριαλ του καναλιού «Τελευταία ώρα». Μαζί πηγαινοέρχονταν συχνά στην Κύπρο, όπου πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα της σειράς. Όσοι τους γνώρισαν ως ζευγάρι μετέφεραν πόσο τρυφερά και πόσο “πολύ ταίριαζαν. Αυτό, μάλιστα, είχε ως αποτέλεσμα την απόφαση να συγκατοικήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είχαν πολλά κοινά, όπως τη γυμναστική και το υγιεινό lifestyle. Και οι δύο, προς το παρόν, τηρούν σιγήν ιχθύος σε ό,τι αφορά τους λόγους που οδήγησαν στο τέλος αυτής της σχέσης. Είναι αφοσιωμένοι στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και δεν διευκρινίζουν αν πρόκειται για μια κρίση στη σχέση τους ή αν ο χωρισμός τους είναι οριστικός. Ο χρόνος

θα δείξει. Μέχρι τότε αποφεύγουν κάθε δημόσια τοποθέτηση για το θέμα, παραμένοντας συνεπείς στο χαμηλό προφίλ που έχουν κρατήσει -και οι δύο για οτιδήποτε αφορά την προσωπική ζωή τους. Ο Παύλος Πιέρρος έγινε περισσότερο γνωστός κατά τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Πέτα τη φριτέζα» του ΑΝΤ1, ενώ έχει παίξει και σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως η «Τζαμάικα». Η Χρ. Βραχάλη είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, και ξεκίνησε να εργάζεται κανονικά το 2002 στην ΕΡΤ. Έκτοτε συνεργάστηκε και με άλλα κανάλια, αφήνοντας το στίγμα της στο ΣΚΑI, αφού παρέμεινε εκεί για 14 χρόνια. Είναι αδελφή της στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη, με την οποία διατηρεί μια πολύ τρυφερή σχέση.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved