Αεράκης: Έδωσε το πιο δυνατό spoiler για τον Σασμό: «Η συνέχεια θα είναι γεμάτη ανατροπές»
Showbiz

Αεράκης: Έδωσε το πιο δυνατό spoiler για τον Σασμό: «Η συνέχεια θα είναι γεμάτη ανατροπές»

O Mιχάλης Αεράκης παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τις ερχόμενες εξελίξεις στην τηλεοπτική σειρά "Σασμός", που υποδύεται τον ρόλο του παπά- Μιχάλη. 

Ο Μιχάλης Αεράκης είναι ο τηλεοπτικός Παπά Μιχάλης της δραματικής σειράς του Alpha, «Σασμός» ο οποίος γνωρίζει τα πάντα για τα μυστικά που συνδέουν τις οικογένειες. Γνωρίζει πράγματα που αν αποκαλυφθούν θα ανατρέψουν τις ζωές όλων στο νησί.

Ο Μιχάλης Αεράκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό TV24 και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ παράλληλα έκανε και μερικές αποκαλύψεις για τις εξελίξεις που πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς και αφορούν όλους τους πρωταγωνιστές. Ο ηθοποιός μάλιστα τόνισε πώς ο συγκεκριμένος ρόλος είναι ένας από τους αγαπημένους του και τον εκφράζει απόλυτα!

Ο Παύλος Βρουλάκης τον προσφώνει με το μικρό του όνομα.

«Μα, είναι φίλοι από μικρά παιδιά. Ο παπάς γνώριζε ότι ο Παύλος τόσα χρόνια ζούσε και είχαν επικοινωνία. Μάλιστα, μαζί σκηνοθέτησαν τον θάνατό του. Ο ήρωάς μου έπεισε τον Παύλο πως πρέπει να φύγει από το χωριό γιατί θα είναι το επόμενο θύμα στη βεντέτα που είχε ξεκινήσει».

Το παιδί του Παύλου ζεί;

«Αυτά είναι θέματα δραματουργικής επεξεργασίας που κανείς δεν γνωρίζει».

Θα μπορούσε πάντως όπως σκηνοθέτησαν τον δικό του θάνατο, να σκηνοθετήσουν και του γιου του.

«Πραγματικά δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί η προσωπική ιστορία του Παύλου».

Συχνό όμως τον παρακαλεί να φύγει από το χωριό.

«Δεν ξέρω αν θα το καταφέρει. Βλέπει ότι κοχλάζει ο φίλος του και φοβάται την έκρηξη, γι’ αυτό τον παρακινεί, θέλει να προστατέψει τόσο εκείνον όσο και το ίδιο το χωριό».

Ο παπα-Μιχάλης έχει μυστικά που θα έρθουν στο φως;

«Φυσικά και θα σας εκπλήξουν αυτά που θα μάθετε! Οι ανατροπές είναι πολλές και η συνέχεια θα είναι πολύ δυνατή. Εκτιμώ πως το ενδιαφέρον του κόσμου και η τιμή που μας κάνει να μας φιλοξενεί κάθε βράδυ στο σπίτι του θα συνεχιστεί».

Κάτι ευχάριστο θα συμβεί σε αυτή τη σειρά; Εκτός από κηδείες, ο ήρωάς σας θα τελέσει κανένα γάμο;

«Θέλω να πιστεύω πως κάτι θα γίνει. Ηδη βλέπουμε νέεε συνθέσεις, δηλαδή νέα ζευγάρια, θα υπάρξει αυτό που λέμε happy end».

Θα λέγατε ότι ο ρόλος του παπα-Μιχόλη είναι ένας ρόλος ζωής;

Δεν θα μπορούσα να το πώ αυτό. Ο ρόλος αυτός, πέρα από την αναγνωρισιμότητα που μου έδωσε, είναι και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των βιωμάτων μου. Είναι ένας πάρα πολύ αγαπημένος ρόλος. Αλλά στη μακρόχρονη πορεία μου έχω παίξει σημαντικά πράγματα».

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες του ηθοποιού:

Τελευταία σας τηλεοπτική συμμετοχή ήταν το νησί. Δεν αγαπάτε αυτό το μέσο;

«Από τότε μου είχαν γίνει πολλές προτάσεις αλλά έλεγα όχι. Ηρθε η πρόταση για τον “Σαθρό’’, “κούμπωσε μέσα” μου ως ιστορία, το πίστεψα και το έκανα. Μου αρέσει να συμμετέχω σε έργα που προσωπικά θα με πάνε παραπέρα ως άνθρωπο και καλλιτέχνη. Στη συνέχεια της συγκεκριμένης σειράς, στο “Μια νύχτα του Αυγούστου" επίσης συμμετείχα και ήταν μια εξίσου προσεγμένη σειρά. Είναι και αυτή η σειρά ένα
κομμάτι του εαυτού μου. Ενα παιδί μου».

Θεατρικά θα σας δούμε κάπου;

«Συμμετέχω σε μια παράσταση, στις “Μάγισσες του Σάλεμ”. που πάει για δεύτερο χρόνο στο θέατρο Βρετάνια. σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, με τους Ακη Σακελλαρίου, Ρένια Λουιζίδου, Γιάννη Καλαιτζόπουλο θα είμαστε εκεί έως και τις 4 Δεκέμβρη.

Πηγή: ΤV24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved