Νικολάου-Πορφυράκης: Η γνωριμία στα χρόνια των social media, η σχέση και τα σχέδια συγκατοίκησης
Showbiz

Νικολάου-Πορφυράκης: Η γνωριμία στα χρόνια των social media, η σχέση και τα σχέδια συγκατοίκησης

Η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης είναι ένα από τα ζευγάρια του J2US που φέτος έχουν κάνει τη διαφορά!

Δεν είναι όμως μόνο καλλιτεχνικό ζευγάρι για τις ανάγκες του λαμπερού σόου αφού μοιράζονται και τη ζωή τους εδώ και αρκετά χρόνια. Μάλιστα, η όμορφη ηθοποιός και ο γνωστός τραγουδιστής μιλούν για τη γνωριμία τους, την πρώτη τους δημόσια έξοδο αλλά και τα σχέδια που κάνουν για να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη στο άμεσο μέλλον...

Ματίνα, πώς γνωριστήκατε με τον Βασίλη; Μήπως από τη διάσημη παρέα σας;

Ματίνα: Καμία σχέση, δεν αναμείχθηκαν εκεί. (Γελάει.) Τον ήξερα τον Βασίλη γιατί έβλεπα το X Factor. Ήταν μια περίοδος στη ζωή μου που ήμουν και Ρουβίτσα και Πορφυρίτσα!

Βασίλης: Την ίδια περίοδο εγώ τυχαία την αναζήτησα μέσα από το Instagram.

Ματίνα: Ήταν τότε που δεν είχε καν ξεκινήσει η εκπομπή. Φαντάσου!

Βασίλης: Την είδα με ένα ωραίο καρέ, έκανα μια κίνηση, της έστειλα μήνυμα και αμέσως ήρθε η απάντηση.

Έρωτας στα χρόνια των social media.

Ματίνα: Είπα φωναχτά «κοίτα να δεις, αυτός ο άνθρωπος που τον παρακολουθώ στο σόου με ακολούθησε!».

Θυμάστε την πρώτη σας έξοδο;

Ματίνα: Η πρώτη μας δημόσια έξοδος ήταν σε ένα κάλεσμα στο Κέντρο Αθηνών.

Βασίλης: Και την επομένη οι φωτογραφίες από τη βραδιά έγιναν viral.

Ματίνα: Εκεί έμαθε όλη η Ελλάδα ότι είμαστε ζευγάρι. Ήταν μια ωραία βραδιά. Αλλά δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Και τη σχέση μας ποτέ δεν την κρύψαμε.

Βασίλης: Όσο μάρκετινγκ κι αν κάνεις, στο διά ταύτα, είτε είσαι τραγουδιστής είτε ηθοποιός, έχεις να κάνεις με μια επαφή με το κοινό. Αυτή η αγάπη με το κοινό είναι που μας δίνει την τροφή. Ο κόσμος που θα μας δει θέλει την αλήθεια μας.

Ματίνα, ως περσόνα Βάνια είχες τη δυνατότητα να μη σε αναγνωρίζει ο κόσμος γιατί σπάνια είχαν δει το πρόσωπό σου. Τώρα που σε βλέπει το κοινό κάθε Σάββατο στο J2US πώς το διαχειρίζεσαι;

Ματίνα: Η μη αναγνωρισιμότητα έχει και τα θετικά της, έχει και τα αρνητικά της. Το να σε αναγνωρίζει ο κόσμος είναι πολύ ωραίο, να σου δίνουν «συγχαρητήρια» για τις δουλειές που σε έχουν δει ή για αυτό που τους προσφέρεις, ουσιαστικά τη χαρά. Πάντως, μέσα από την εκπομπή μού έχουν γίνει πολύ περισσότερες προτάσεις για δουλειά.

Βασίλης: Αυτό έχει ανάγκη ο καλλιτέχνης. Η αγάπη του κόσμου σού δίνει ένταση και φυσικά ανεβαίνεις επίπεδο ως επαγγελματίας.

Ματίνα: Από τα αρνητικά είναι ότι δεν έχεις ελεύθερο χρόνο.

Μένετε μαζί;

Ματίνα: Και ναι και όχι. Είμαι γέννημα-θρέμμα Μαρκοπούλου, όπου ζω με τον γιο μου και τη μητέρα μου, και ο Βασίλης μένει στου Ζωγράφου. Είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι!

Βασίλης: Έχουμε σκοπό να το φτιάξουμε όλο αυτό.

Ματίνα: Ναι, σκοπεύουμε να ζήσουμε όλοι μαζί. Ο γιος μου, ο Παναγιώτης, είναι 14 χρόνων, πάει στη Γ’ Γυμνασίου και το να μετακομίσουμε στην Αθήνα είναι κάτι που δεν τον ευχαριστεί. Το να μείνουμε όμως κάπου όλοι μαζί με τον Βασίλη πολύ τον ευχαριστεί.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved