Δούκισσα Νομικού: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Η σημαδιακή ημερομηνία και η συγκίνηση
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Η σημαδιακή ημερομηνία και η συγκίνηση

Μπορεί να θέλουμε σχεδόν ενάμιση μήνα για τα Χριστούγεννα, ωστόσο η Δούκισσα Νομικού μας έβαλε στο κλίμα από νωρίς.

Η όμορφη παρουσιάστρια άδραξε την ευκαιρία τόσο της κακοκαιρίας που μας έκλεισε μέσα όσο και της σημαδιακής ημερομηνίας για εκείνη που φέτος έπεφτε Κυριακή κι έτσι στόλισε το δέντρο της μαζί με τα παιδιά της.

Όπως θα δεις και στο βίντεο είναι ένα υπέροχο πανύψηλο και καταπράσινο δέντρο με φανταστικά στολίδια και γεμάτο λαμπιόνια.

Η Δούκισσα μάλιστα μέσα από σχετικό story εξήγησε τον λόγο που πάντα στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της αυτή την ημερομηνία και είναι πολύ συγκινητική η αποκάλυψη της.

«Αυτό είναι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας και δεν είναι ένα τυχαίο δέντρο. Είναι ακριβώς το ίδιο δέντρο που στολίζαμε στο πατρικό μας σπίτι τότε που ο Νικήτας κι εγώ ήμασταν μωρά. Όταν όμως έγινα για πρώτη φορά μαμά, οι γονείς μου θέλησαν να μου το δώσουν για να το στολίζω μαζί με τα παιδιά μου και τον Δημήτρη. Αυτό το δέντρο είναι όλα μου τα παιδικά χρόνια, οι αναμνήσεις μου και πλέον οι αναμνήσεις των παιδιών μου», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/Ckn6G5Ug_B1

Σε παλαιότερη ανάρτησή της είχε πει πως θέλει να το στολίζει πάντα μια ημέρα πριν από τα γενέθλια του γιου της και αυτό κάνει.

«Από τότε που γεννήθηκε ο Σάββας στολίζω πάντα μία ημέρα πριν τα γενέθλια μου, για να χαρούμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα φωτάκια και τη ζεστασιά του όσο περισσότερο μπορούμε», είχε γράψει.

Δες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved