Εμμανουέλα Μάινα: Μετά το GNTM 2 έχει υιοθετήσει το ανδρόγυνο look- 10+1 απίθανες φωτό της!
Showbiz

Εμμανουέλα Μάινα: Μετά το GNTM 2 έχει υιοθετήσει το ανδρόγυνο look- 10+1 απίθανες φωτό της!

Η Εμμανουέλα Μάινα μετά από το GNTM έχει σημειώσει πολύ μεγάλη καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ και έχει δουλέψει μάλιστα τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε εξωτερικό.

Ήδη μέσα από το ριάλιτι είχε ξεχωρίσει με το ιδιαίτερο στυλ και την φυσιογνωμία της και είχαμε καταλάβει ότι η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σίγουρα πολλά να δώσει στον χώρο του μόντελινγκ.

Την Εμμανουέλα Μάινα την γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTΜ όπου και κατάφερε να ξεχωρίσει και να φτάσει ψηλά. Η ίδια αποχώρησε από τον διαγωνισμό λίγο μετά την τελική δεκάδα ενώ τόσο η ίδια όσο και οι κριτές πίστευαν πολύ σε εκείνη και στην ικανότητά της στο μόντελινγκ.

Σήμερα, τρία χρόνια μετά το GNTM, η Εμμανουέλα έχει κάνει πολύ μεγάλη καριέρα, μιας και συνεργάζεται με μερικά από τα πιο διάσημα πρακτορεία τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό. Αυτό που είναι χαρακτηριστικό της είναι το κούρεμά της, το οποίο και υιοθέτησε μέσα από το ριάλιτι, κατά την διαδικασία του makeover.

Η νεαρή κοπέλα ξεκίνησε στο παιχνίδι με μακριά καστανά ίσια μαλλιά ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον διαγωνισμό, έκανε ένα νέο αγορέ haircut που από την πρώτη στιγμή το λατρέψαμε όχι μόνο εμείς, αλλά και εκείνη!

Μέχρι και σήμερα, εξακολουθεί να έχει το ίδιο κούρεμα, το οποίο και κολακεύει κάθε γωνία του προσώπου της!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved