Κώστας Φραγκολιάς: «Είμαστε λίγο εγωιστές στην αγάπη»
Showbiz

Κώστας Φραγκολιάς: «Είμαστε λίγο εγωιστές στην αγάπη»

Ο Κώστας Φραγκολιάς καθημερινά μας λέει «Καλημέρα» μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day».

Ο ίδιος έχει κερδίσει επάξια μία θέση στην εκπομπή, καθώς είναι από τους ανθρώπους που δεν μασάνε τα λόγια τους και που εκφράζουν άφοβα την γνώμη τους.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για την αγάπη, για το θέατρο αλλά και για το αν ''ζήλεψε'' κάποια τηλεοπτική σειρά όπου θα μπορούσε να συμμετέχει.

Είσαι σε μακροχρόνια σχέση. Πώς χειρίζεσαι τις αλλαγές που φέρνει ο χρόνος;

Ναι, είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Όταν δύο άνθρωποι εξελίσσονται με τον ίδιο ρυθμό, δεν αλλάζουν πολλά πράγματα. Όταν υπάρχουν βάσεις σε μια σχέση, τότε οι άνθρωποι παραμένουν μαζί.

Πιστεύεις πως είσαι ένας καλός σύντροφος;

Κάθε άνθρωπος έχει άλλα στάνταρ. Όλο το θέμα είναι στο πόσο ταιριάζουν δύο άνθρωποι. Ο καθένας δείχνει την αγάπη του με διαφορετικό τρόπο, αν ο άλλος το κατανοεί και μπορεί να το αναγνωρίσει είναι ΟΚ. Αν για παράδειγμα εγώ δείχνω την αγάπη μου με ωραία λόγια, αλλά ο άλλος θέλει πράξεις θα έχει παράπονο: «Δεν με πάει ταξίδι, δεν μου παίρνει λουλούδια, άρα δεν με αγαπάει». Είμαστε λίγο εγωιστές στην αγάπη. Θέλουμε να μας αγαπούν με τον τρόπο που θέλουμε εμείς. Αν μπορέσουμε να καταλάβουμε τον τρόπο που οι άλλοι μας δείχνουν την αγάπη τους τότε όλα θα είναι καλύτερά.

Με το θέατρο συνεχίζεις;

Δεν κάνω κάτι φέτος. Ίσως καλύτερα, γιατί το καλοκαίρι έκανα περιοδεία. Ήμουν σε ένα παιδικό θέατρο, που παρουσίαζε την «Πεντάμορφη και το τέρας». Γυρίσαμε ολόκληρη την Ελλάδα και δεν έκανα διακοπές κουράστηκα αρκετά και χρειαζόμουν λίγη ξεκούραση.

Ζήλεψες φέτος κάποια σειρά, όπου θα μπορούσες να συμμετέχεις;

Ναι! Επειδή το έκανα και πέρυσι, πιστεύω πως μπορώ vα τα καταφέρω. Η μυθοπλασία φέτος είναι εξαιρετική!

Πηγή:Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved