Media

Ο Φραγκολιάς έκανε αποκαλύψεις για τον γάμο των Σοϊλέδη – Αντωνά: Το νυφικό και η μετακόμιση

Gossip-tv Team

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου τους που θα γίνει σύντομα. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι που όσο διάστημα ο Άρης βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor άφησε να αποκαλυφθούν πολλές άγνωστες πτυχές της σχέσης τους αλλά και το πολύ μεγάλο δέσιμο που έχουν μεταξύ τους αυτόν τον καιρό τακτοποιούν τις τελευταίες λεπτομέρειες για να ζήσουν την ωραιότερη μέρα της ζωής τους, τον γάμο τους.

Και οι δύο δεν έχουν αποκαλύψει πολλά πράγματα για το γεγονός αυτό, ωστόσο ο ένας από τους κουμπάρους τους, προέβη σε δημόσιες αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Φραγκολιάς δήλωσε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:«Νομίζω τα παιδιά έχουν βρει κτήμα, αλλά δεν θυμάμαι την ημερομηνία, νομίζω είναι μια καθημερινή».

Για το γαμπριάτικο κοστούμι και το νυφικό ο παρουσιαστής και ηθοποιός ανέφερε: «Αν γαμπρός έχει βρει το κοστούμι; νομίζω ασχολείται με το νυφικό της Μαρίας, δεν θυμάμαι, έχουμε συζητήσει στο απ’ έξω κάποια πράγματα, αλλά δεν έχουμε κατασταλάξει ακόμα για τα κοστούμια, νομίζω θα ραφτούμε δεν θα ράψουμε. Το νυφικό της Μαρίας είναι σχεδόν έτοιμο».

Τέλος, ο Κώστας Φραγκολιάς είπε πως ο ποδοσφαιριστής και η παρουσιάστρια αυτές τις ημέρες μετακομίζουν στο νέο τους σπίτι.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved