Κώστας Φραγκολιάς: Η συνεργασία με την Τσιμτσιλή και η πρόταση για δική του εκπομπή
Showbiz

Κώστας Φραγκολιάς: Η συνεργασία με την Τσιμτσιλή και η πρόταση για δική του εκπομπή

Ο Κώστας Φραγκολιάς εδώ και οκτώ χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αυτό ήταν κάτι που δεν περίμενε ο ίδιος.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία με την Σταματίνα, στις κριτικές αλλά και στο εάν έχει κάνει κάποια πρόταση για δική του εκπομπή.

Όταν ξεκίνησες τη συνεργασία με τη Σταματίνα, περίμενες ότι θα κρατούσε τόσα χρόνια;

Όχι και δεν είχα και σκοπό να κρατήσει τόσο, για να είμαι ειλικρινής. Πίστευα πως θα είναι κάτι παροδικό. Ούτε η εκπομπή φανταζόμουν ότι θα κρατήσει τόσα χρόνια. Εκτός από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, δεν ξέρω άλλη που να έχει παραμείνει τόσα χρόνια και χωρίς προβλήματα στον αέρα.

Τι πιστεύεις πως σε κράτησε; Η σχέση σου με τους συνεργάτες σου ή με τους τηλεθεατές;

Και τα δύο. Δεν έχω την τρέλα να είμαι οπωσδήποτε στην τηλεόραση, αλλά περνάω πολύ όμορφα με τα παιδιά. Επίσης μου αρέσει η συσσώρευση των πληροφοριών. Για να είμαι προετοιμασμένος για την εκπομπή, διαβάζω κάθε ημέρα όλα όσα συμβαίνουν και αυτό με κρατάει ενημερωμένο.

Οι κριτικές σε ενοχλούν;

Εξαρτάται από τον στόχο και τον σκοπό που έχουν. Κάποιες είναι για καλό, κάποιες όχι.

Πλέον έχεις τηλεοπτική εμπειρία. Στην αρχή μπορούσες να αξιολογήσεις τις κριτικές;

Να σου πω την αλήθεια, δεν πιστεύω πως έχω προχωρήσει παρακάτω. Υπάρχει κάποια μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά εξέλιξη δεν υπάρχει. Σε ένα πάνελ ήμουν, σε ένα πάνελ είμαι. Έχει εξελιχθεί ο χρόνος μου στην εκπομπή ή το θάρρος της γνώμης μου, αλλά μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει άλλη εξέλιξη.

Έχεις κάνει κάποια πρόταση για δική σου εκπομπή;

Έχω κάνει κάποιες προτάσεις στο κανάλι - άλλες δεν άρεσαν και άλλες είναι υπό σκέψη.

Άρα, μπορεί να δούμε κάτι;

Δεν νομίζω.

Σου έκαναν κάποια πρόταση;

Δεν μου έχουν κάνει πρόταση. Θα ήθελα, όμως δεν ξέρω αν θα ήθελα να φύγω από το «Happy Day». Αν μου ταίριαζε κάτι και μπορούσα να το κάνω παράλληλα με το «Happy Day», θα το έβλεπα.

Παίζει ρόλο η προσωπική ζωή στην ισορροπία σου;

Εννοείται πως αν είσαι καλά εσωτερικά, είσαι και εξωτερικά, όπως και το αντίθετο. Αν έχεις προβλήματα στη δουλειά, τότε τα μεταφέρεις και στη σχέση σου

Πηγή:Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved