Μαρία Βοσκοπούλου: Η τρυφερή ανάρτησή της για τη γιορτή της μητέρας της με μία throwback φωτό!
Showbiz

Μαρία Βοσκοπούλου: Η τρυφερή ανάρτησή της για τη γιορτή της μητέρας της με μία throwback φωτό!

Μπορεί να έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο αξέχαστος Τόλης Βοσκόπουλος, όμως η σύζυγος και η κόρη τους έχουν γίνει μία γροθιά για να προχωρήσουν, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία. 

Σήμερα (8/11) είναι μέρα χαράς στο σπίτι της Άντζελας Γκερέκου και της Μαρίας Βοσκοπούλου αφού η πρώτη έχει τη γιορτή της.

Φυσικά, το τηλέφωνο δεν έχει σταματήσει να χτυπάει με φίλους, συνεργάτες και συγγενείς να της εύχονται χρόνια πολλά και τα καλύτερα για το μέλλον.

Η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού άκουσε τα πιο τρυφερά χρόνια πολλά όμως από τη μοναχοκόρη της, που είναι φυσικά και το πιο αγαπημένο της πρόσωπο επί γης.

Και η Μαρία Βοσκοπούλου φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχηθεί στη μητέρα της, όχι μόνο σε πιο πριβέ στιγμή αλλά και δημόσια, ανεβάζοντας μία υπέροχη φωτογραφία από το παρελθόν που κατέκτησε πολλά likes.

Σ' αυτήν απεικονίζονται μαμά και κόρη και μάλιστα η Μαρία Βοσκοπούλου είναι σε πολύ μικρή ηλικία. «Χαρούμενη ονομαστική γιορτή σε αυτό το πλάσμα της ζωής μου» έγραψε πάνω στη throwbak φωτογραφία τους που προφανώς είναι από τις αγαπημένες της Μαρίας Βοσκοπούλου.

Είναι γεγονός πως μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες και πως με την πρώτη ευκαιρία εκδηλώνουν με μεγάλη τρυφερότητα τα συναισθήματα που μοιράζονται.

Δείτε παρακάτω την εν λόγω ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved